MENIU

Artiștii terorizați de temutul interlop pregătesc grătarele. Când va fi condamnat mafiotul

Florin Salam și Nicolae Guță așteaptă cu sufletul la gură condamnarea unui temut interlop care i-a lăsat cu buzunarele goale în urmă cu ceva timp.

Anaser Duduianu își va afla sentința definitivă pe 26 septembrie. Mafiotul a fost condamnat în primă instanță la aproape 12 ani de închisoare cu executare.

Unde se ascunde temutul interlop înainte de sentința finală

Anaser Duduianu este interlopul care a terorizat mai mulți cântăreți, printre care Florin Salam și Nicolae Guță. Individul îi chema pe artiști la evenimente private, iar la final îi șantaja și le lua toți banii. Faptele grave au avut loc în anul 2022, iar artiștii au apelat și la ajutorul autorităților.

Anaser Duduianu a fugit, însă, în Statele Unite, unde a continuat să comită infracțiuni. Interlopul a fost arestat în Los Angeles la sfârșitul anului 2023, alături de 47 de români, după ce a clonat mai multe carduri bancare. În ianuarie 2024 a fost eliberat, iar de atunci nu se mai știe nimic de el. Iar acum, temutul interlop își așteaptă sentința în dosarul ”maneliștilor”. Pe fond, la Judecătoria Sectorului 1 București, Anaser Duduianu a fost condamnat la aproape 12 ani de închisoare cu executare.