MENIU

Zodiile care au cele mai mari şanse să fie înşelate. Te afli printre ele?

Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului

Esti prea inchisa in tine sau nu reusesti sa satisfaci nevoile emotionale ale partenerului? Crezi ca ai putea fi inselata din aceasta cauza?

Iata 3 zodii care pot fi inselate cu mai mare usurinta decat celelalte:

Varsator

Un Varsator este cunoscut pentru ca este rece si insensibil. Chiar daca e bun la suflet, se foloseste de aceasta raceala ca mecanism de aparare pentru a evita sa fie ranit. Partenerul acestui nativ ar putea avea probleme cu apropierea fata de el si sa creada ca nu ii pasa de problemele pe care le are. Din moment ce un Varsator e prea ocupat sa schimbe lumea, partenerii sai se simt dati la o parte. Acesta este, de obicei, punctul in care incepe sa caute atentie si afectiune de la altcineva.

Rac

Din cauza instabilitatii lor emotionale, a schimbarilor frecvente de dispozitie si a egoismului, un Rac isi poate determina partenerul sa calce stramb. El este iubitor si este atras de acele persoane care nu sunt cinstite. De asemenea, din moment ce un Rac este condus de sentimente, el poate deveni destul de lipicios si isi poate impinge partenerul in bratele altcuiva.

Fecioara

O Fecioara are o viziune foarte metodica asupra vietii si e adesea prinsa in detalii astfel incat sa uite sa fie atenta la partenerul sau. De asemenea, ea sufera de o nesiguranta extrema si cu greu accepta ca e frumoasa sau ca merita sa fie iubita. Incertitudinile o face sa para slaba pentru un partener care ar putea sa caute in alta parte pe cineva mai atent si cu mai multa incredere in propriile forte.

sursa

Mai multe articole despre:
horoscop infidelitate zodii