MENIU

Vrei să te faci MILITAR? Astea sunt zodiile care au cele mai mari șanse într-o carieră a armelor

Există o zodie a generalilor și a înalților comandanți?

A-ți risca viața pentru patrie este o onoare și un privilegiu care este conferit doar câtorva. Să ne uităm la zodiile ai căror nativi au șanse de a deveni lideri într-o carieră a armelor.

Berbec: Acest semn războinic este condus de planeta de foc Marte, comandantul șef al zodiacului. Marte este o planetă simplă, iar semnul Berbecului este o reflectare adevărată a acestei calități a planetei roșii. Sunt motivați și tenace și nu se vor opri la nimic pentru a-și îndeplini obiectivele. Sunt extrem de autonomi, siguri de sine și competitivi. Acesta este un semn energetic de Foc care aspiră constant spre vârf, fiind, de asemenea, dedicat și amabil cu alții care pot ține pasul. Ei savurează în mod constant o provocare, mai ales când vine vorba de eliminarea dușmanilor lor. Prin urmare, pentru mulți Berbec, selectarea unei cariere militare este doar un pas logic următor.

 


Scorpion: Marte, Comandantul Suprem, guvernează și acest semn. Ca semn de apă, reflectă pasiunea acestui semn față de patria lor. Ei pot fi percepuți ca nepoliticoși și duri din cauza reacțiilor lor puternice, dar Scorpionii sunt aliați excelenți, deoarece sunt pasionați, neînfricați și dispuși să rămână uniți prin greu și subțire. Ei au capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu, ceea ce este crucial pentru un lider dinamic și îndrăzneț. Când lucrează într-un grup mare, ei sară direct și petrec ore lungi alături de colegi, demonstrând că au ceea ce este necesar pentru a fi un lider bun. În cea mai bună măsură posibilă, talentele lor pot fi folosite într-o carieră în forțele armate.

 


Capricorn: Când vine vorba de etica muncii, Capricornii sunt în fruntea listei datorită dedicării aproape fanatice la locul de muncă. În plus, nativii au un simt înnăscut al punctualității, deoarece Saturn, planeta disciplinei, îi guvernează. Nu este surprinzător că mulți generali de top sunt din această zodie. Liderii forțelor de apărare trebuie să fie capabili să emită judecăți rapid și practic și sunt în permanență pregătiți să se bazeze pe logică pentru a face acest lucru.

 


Vărsător: Este condus de Saturn și are o intuiție excelentă, care-l ajută să ia cele mai bune decizii. Sunt buni organizatori și pricepuți în gestionarea detaliilor. Sunt cei mai potriviți când vine vorba de apărare, deoarece gândesc mai logic decât emoțional. Ei sunt capabili să ia decizii înțelepte datorită maturității emoționale. Au, de asemenea, un curaj extraordinar, care este necesar pentru conducere. Ei caută să susțină pacea și ordinea și sunt excelenți în relația de colaborare cu ceilalți pentru a atinge acest obiectiv.

 

Mai multe articole despre:
soldat ziua armatei zodii de soldat militar razboi