MENIU

Uranus în Taur afectează viața amoroasă a zodiilor. Urmează 7 ani de schimbare

Pe data de 15 mai Uranus intră în semnul Taurului, unde poposește până în aprilie 2026. Această mișcare este prima pe care Uranus o face din 2011 încoace, din războinicul și impulsivul Berbec în stabilul și calmul Taur. 

Cum afectează intrarea lui Uranus în Taur viața amoroasă a zodiilor

Berbec

Uranus se va întoarce un pic în Berbec, pentru o perioadă scurtă de timp – 6 noiembrie 2018 – 7 martie 2019 – dar până atunci multe schimbări vor avea loc în viața nativilor acestei zodii. Deja agitatul și puternicul Berbec va prinde și mai mare curaj în acțiune întreprinse în viața personală. Va încerca să se impună tot mai mult în fața partenerului de viață, de cele mai multe ori nerespectându-i acestuia punctele de vedere. Lucru care nu face decât să dezechilibreze și mai mult relația acestora, punând-o la grea încercare. Acum e acum. Dacă relația nativului Berbec trece cu bine de această perioadă zbuciumată, înseamnă că va dura o viață!

Taur

Poate de asta avea nevoie retrasul Taur, ca să facă și el ceva, în sfârșit, cu viața lui amoroasă! Dacă până acum au tot stat deoparte, așteptând să le bată soarta la ușă, sau s-au complăcut într-o relație seacă, doar de dragul de a avea pe cineva acolo, de acum înainte Taurii își iau viața în propriile mâini. Aveau mare nevoie de impulsul oferit de planeta schimbării, prea nu au mișcat absolut nimic în ultimii ani. Așa că... Tauri, profitați de acești ani și lăsați-vă pradă instinctelor. Nu o să regretați!

Rac

Nu degeaba se zice că Racul face un pas în față, 2 în spate. Nativii acestei zodii au tot făcut asta în ultimii ani, lucru care nu i-a ajutat decât să bată pasul pe loc. Dacă trag linie și se uită în urmă, Racii nu vor putea spune că au făcut ceva notabil în anii care s-au scurs, dar au învățat un lucru: trebuie să schimbe foaia dacă vor să le fie bine, în sfârșit, pe plan emoțional! Nu se vor mai arunca în relații cu aceeași ușurință ca până acum, doar de dragul de a nu dormi singuri noaptea. Vor învăța să aleagă mai mult cu creierul și nu cu sufletul, lucru extrem de nou pentru sensibilul și aerianul Rac. Dacă vor face asta, perioada imediat următoare nu va fi decât de bun augur pentru ei!

Leu

Deși focos și impunător în relațiile personale, Leul aflat în relație este o persoană destul de echilibrată, care știe și să lase de la el, când este cazul. Uranus în Taur nu îl va ajuta decât să își stabilizeze relația de iubire deja existentă și, cine știe, să o ducă la un alt nivel – căsătorie, copii etc. Face casă bună cu partenerul de viață, în tot și toate. Nativii Leu au o relație invidiată de mulți, pentru compatibilitatea de care dau dovadă pe toate planurile.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop viaţă amoroasă zodii Uranus în taur