MENIU

Soarele în Scorpion. Cum influenţează fiecare zodie în parte zilele următoare

Luna Plină de săptămâna trecută și-a pus amprenta pe viața fiecăruia. Deși nu ați simțit imediat efectele, cu siguranță în intervalul următor, până la următoarea Lună Nouă în Scorpion, veți avea parte de întâmplări misterioase, greu de înțeles, departe de zona rațională. Astrele cer în continuare răbdare și perseverență. Cu Soarele în Scorpion, intuiția va fi foarte puternică.

Berbec/ Ascendent în Berbec
 
Tu începi săptămâna cu un chef nebun de distracție. Vei dori să îi acorzi partenerului mai mult din timpul tău, iar pasiunea va fi la cote ridicate. Dacă în primele zile vei dori să afișezi toată energia ta interioară, spre weekend vei avea tendința să petreci alături de persoană iubită, departe de ochii lumii.
 
Taur/Ascendent în Taur
 
Luna Plină de săptămâna trecută a mai clarificat aspecte pe plan relațional. Ori te-ai împăcat cu cineva, ori a apărut cineva la Orizont și simți că ești pregătit să ierți și să iubești din nou. Cu încredere și răbdare, vei putea să mergi mai departe și cu siguranță, nu vei regreta. Deși pari mai încăpățânat și de piatră, tu ești un romantic incurabil.
 
Gemeni/ Ascendent în Gemeni
 
În continuare, atenția îţi este îndreptată către locuința și membrii familiei. Persoana dragă va fi neglijată și s-ar putea să îți atragă atenția în acest sens. Parcă vei sta mai mult și la birou, apar proiecte care te vor epuiza. Dar ție îți convine pentru că îți place agitația mentală. În weekend ar fi bine să te răsfeți.
 
 Rac/ Ascendent în Rac
 
Săptămâna asta ai de mers la un eveniment, o aniversare sau o petrecere. Pentru asta o să ai nevoie de o ținută nouă, de un cadou sau de un bilet. În orice caz vei cheltui bani, dar tu ești generos din fire așa că te vei simți bine. Petrece-ți weekendul în preajma familiei și astfel îți vei încărca bateriile.
 
 Leu/ Ascendent în Leu
 
Începi săptămâna cu multă voie bună, dar ușor ușor o să vrei să mai stai și pe acasă. Cumpără-ți o carte, gătește o rețetă nouă sau uită-te la un film bun. Sigur buzunarele tale își permit în perioada asta tot felul de extravaganţe. Lasă-i și pe cei dragi să se bucure de prezența ta.
 
Fecioară/ Ascendent în Fecioară
Ţi se dă foarte multă atenție, iar tu nu ești prea obișnuit. Nu ți se pare că de câteva săptămâni ți-au dat târcoale foarte mulți admiratori, chiar dacă știu că ești într-o relație? Săptămâna asta parcă ai și tu mai mult chef de vorba și o vei face așa cu replici subtile. în continuare îți recomand să te lași să simți, nu doar să gândești exagerat.
 
Balanță/ Ascendent în Balanță
 
Te simți obosit, parcă nu mai ai energie. Ultimele luni au fost foarte solicitante, ți s-a dat viață peste cap. Deși nu îți stă în fire, săptămâna asta te vei implica foarte mult în proiectele de la serviciu, sperând că așa mai uiți de zona relațională care a avut de suferit în ultima vreme. În weekend încearcă să dormi cât mai mult.


Horoscop, realizat de Daniela Simulescu, preluat de pe planetnews.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre astrolog Daniela Simulescu