MENIU

Singurele zodii care au al 6-lea simţ!

Există patru zodii care au abilităţi aproape supranaturale, traduse printr-un aşa numit al şaselea simt. Ele reuşesc să vadă dincolo de lumea materială şi să descopere lucruri pe care în mod normal nu oricine e capabil să le vadă.

Iata care sunt zodiile cu puteri magice:

Scorpion

Scorpionul este deosebit de empatic. El reuseste sa ghiceasca imediat starile celor din jur si, in felul acesta, sa afle ce ii place si ce nu fiecaruia dintre cei care il in inconjoara. Poseda tocmai aceasta abilitate de a citi limbajul trupului celor cu care discuta, stand oarecum in urmbra si urmarind ceea ce se petrece. Are inclinatii spre spiritualitate, iar acest lucru il ajuta sa comunice cu alte lumi. Aceasta putere ii indeamna uneori sa apeleze la practici mai putin ortodoxe.

Rac

Sensibilul zodiacului nu putea lipsi din top. Deschiderea sa sufleteasca creeaza un al saselea simt, care se traduce printr-o comunicare extrasenzoriala, telepatica. Femeia Rac intuieste foarte usor ceea ce isi doresc ceilalti si ii va lua prin surprindere. E un soi de clarvazatoare pe care nu o poti minti cu nimic. Si este cea mai fericita atunci cand e inconjurata de persoane care ii seamana. Pentru ca timiditatea ei o face sa prefere comunicarea fara cuvinte.

Varsator

Pe femeia Varsator nu ai prea crede-o in stare de nimic dincolo de legile firii, pentru ca o vezi mereu aeriana. Totusi, trebuie sa stii ca asa cu capul in nori cum este ea are puterea de a estima viitorul, de a sti ceea ce o asteapta pe ea si pe cei din jur si de a actiona in consecinta. E intotdeauna cu un pas inaintea tuturor si niciodata nu stii de ce. Poate prevesti ceea ce urmeaza sa i se intample si care va fi rezultatul luptei pe care o duce.

Gemeni

Simtul aparte pe care il au femeile din zodia Gemeni este dat de caracterul lordual. Acestea sunt capabile sa vada orice fel de situatie din directii diametral opuse fix in acelasi timp. Se datoreaza si faptului ca acestea stiu cate putin din fiecare. Adora provocarile pentru ca ii testeaza rezistenta in fata neprevazutului. I se activeaza adesea un al treilea ochi si simte cand ceva „e putred”. Totodata, nativele din Gemeni primesc foarte des semne in vis, iar visele lor prevestesc intotdeauna ceva, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii intuiţie puteri