MENIU

Patru zodii care au noroc la tot pasul

Iată cele patru zodii care au noroc la tot pasul.

Leu
 
Leul s-a născut fără doar și poate sub o stea norocoasă. Ceea ce atinge el se transformă în aur. E ambițios, puternic și încrezător, are noroc cu carul, dar nu întotdeauna știe să aprecieze ceea ce i-a oferit soarta. Vrea să atragă mereu admirația celorlalți și are, Slavă Domnului, cu ce. Atitudinea să pozitivă și optimismul îl ajută în acest sens. Și în dragoste îi surâde norocul, mereu fiind iubit și adorat.
 
Gemeni
Norocul îl înconjoară și îl susține peste tot pe nativul din zodia Gemeni. Nu mișcă un deget și norocul da peste el. Este conștient de șansa sa și profită la maximum de ea. Știe că s-a născut norocos și că acest lucru nu se poate schimba. Își utilizează energiile pozitive astfel încât să reușească tot ceea ce și-a propus și să aibă o viață mai bună. E foarte deschis și cooperant și își atrage capital de imagine foarte mult.
 
Săgetător
Simpaticul Săgetător nu face nimic și norocul îl lovește ca din senin. Are un înger păzitor care îl ferește de toate relele care ar putea fi provocate de neatenția sa caracteristică. Așadar, nu prea știe ce e acela ghinion și de aceea nu ai să îl vezi vreodată lamentându-se. Știe să profite de toate oportunitățile și atrage de partea sa șansa prin intermediul acestei atitudini pozitive. E ambițios și îndrăzneț și de aceea îl și ajută viață.
 
Scorpion
 
Norocul nu îl ocolește pe nativul din Scorpion. Din contra, îi prisosește. Nu știe ce înseamnă eșecul și este suficient să își dorească ceva că toate i se întâmplă ca prin minune. Este și una dintre cele mai norocoase zodii în iubire, iar șansa în amor se datorează, dincolo de sex-appealul său caracteristic, și optimismului și originalității de care da dovadă. În tot ceea ce face îi place să își arate superioritatea și nimic nu îl poate contrazice că nu e așa.

sursa: ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop Noroc astre zodii