MENIU

Până când te va iubi în funcție de zodie

Dragostea este un lucru minunat: o știe oricine. Are o putere deosebită și poate să aducă lumină chiar și în cel mai întunecat loc.

Uite până când te va iubi în funcție de zodie

Berbec:...până mă vei trăda!

Berbecul este semnul zodiacal al Zeului Războiului - Marte. Acest lucru nu poate să însemne decât că fiecare zi a vieții lui este o luptă constantă cu orice. Este pregătit să se bată până la ultima suflare, dar pentru ce? Pentru ceva care contează foarte mult pentru el și pentru care este în stare să facă orice. S-ar putea să se plictisească atunci când câștigă o luptă, dar va căuta altceva care să îl stârnească. Dacă se întâmplă să ai lângă tine un Berbec, atunci dă-i în fiecare zi motive să se zbată pentru tine, ține-l ocupat pentru a nu căuta o altă pradă.

 Taur:...până îmi frângi inima

De cele mai multe ori este nevoie de foarte multe „eforturi” pentru a-i frânge inima unui Taur. Chiar dacă poate fi ușor rănit, cu greu se va considera distrus. Tocmai din această cauză, el este considerat a fi fidel și stabil, putând să suporte orice.

Odată ce ai câștigat încrederea unui Taur, există un singur gest care ar putea să îl facă să se răzgândească în ceea ce te privește: trădează-i încrederea și fă-l să se simtă nesigur pe el și pe alegerile pe care le face. Încearcă să fii mai diplomată dacă ai ceva să îi reproșezi și nu te lega de lucruri la care ține.

Gemeni:...până încerci să mă păcălești

Dacă te gândeai că poți să te joci cu un nativ născut în Gemeni, proastă idee. Mintea lui este mult mai ageră decât te-ai aștepta, iar dacă încerci să îl păcălești vei avea doar de suferit. Din momentul în care își va da seama de tertipurile tale, va face tot ceea ce poate pentru a te răni.

Zodia Gemeni este condusă de Mercur, planeta care influențează afacerile, comunicarea și comerțul. Se pricepe foarte bine să citească oamenii, așa că ar trebui să ai grijă la ceea ce vrei să faci.

Rac:...până mă părăsești

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodie