MENIU

Luna Nouă în Vărsător: Cum sunt afectate zodiile

Luna Nouă în Vărsător se va produce anul acesta pe 28 ianuarie 2017. Această fază a lunii va influenţa în mod deosebit nativii născuţi în zodii de aer.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Vărsător:

BERBEC – Berbecul are parte de câteva momente de linişte, în care va putea să pună cap la cap evenimentele din ultima perioadă. Trebuie să fie extrem de atent la acţiunile pe care le va face după 28 ianuarie.

TAUR – Nativul zodiei Taur trebuie să înveţe să fie mai maleabil. Luna Nouă îi aduce o serie de lecţii de viaţă care îl vor ajută să nu îşi piardă nădejdea.

GEMENI – Nativul zodiei Gemeni trebuie să facă o alegere importantă, care ţine de viaţa amoroasă.

RAC – Nativul zodiei Rac va fi implicat într-o serie de conflicte ideologice. Părerile sale pot deranja un colectiv întreg.

LEU – Nativul Leu, culmea, este avantajat de Luna Nouă care se formează într-o zodie de aer. În mod obişnuit, când se produce lună nouă, acest nativ tinde să fie posomorât. Nu şi de data asta!

FECIOARA – Nativul Fecioară se va izola încercând să găsească răspunsuri la problemele pe care nu a reuşit să le rezolve de la începutul anului.

BALANŢĂ – Persoana născută în această zodie de aer va avea la dispoziţie câteva zile numai bune să repare greşelile făcute la început de an din punct de vedere profesional.

SCORPION – Nativul acestei zodii trebuie să gândească egoist dacă vrea să obţină ceea ce îşi doreşte.

SĂGETĂTOR – Săgetătorul va avea o perioadă ceva mai tulbure. Nu va fi la fel de încrezător şi pozitiv şi riscă o criză emoţională puternică.

CAPRICORN – Capricornul are ocazia să semneze un contract ce îi poate aduce mai mult bani decât visa vreodată.

VĂRSĂTOR – Luna Nouă care traversează sectorul natal al acestei zodii aduce înţelepciune, încredere şi spiritualitate.

PEŞTI – Nativul zodiei Peşti trebuie să fie ceva mai temperat în următoarea perioada. Pot apărea momente de cumpăna.

Sursa: teotrandafir.ro