MENIU

Jupiter este în opoziţie cu Soarele. Zodiile care au probleme în viaţa personală

Luna aprilie începe cu planeta Jupiter în opoziţie cu Soarele, pe 7 aprilie, ceea ce prevesteşte momente întunecate, cu mare impact asupra vieţii personale a fiecărei zodii, probleme de comunicare, decizii luate în grabă.

Berbec

Pentru Berbeci, perioada aceasta le aduce deschidere către experienţe noi, mai ales în latura romantică a vietii lor. Dorinţa de iubire nu este umbrită de muncă, astfel că succesul nu întârzie să apară şi poate rezulta într-un câştig financiar mare.

Deşi, din acest punct de vedere, le merge bine, Berbecii sunt supuşi stresului şi exceselor. Recomandarea astrologilor este să fie atenţi dacă nu vor să cadă pradă accidentărilor sau apariţiei unor boli de care credeau că au scăpat. Sănătatea este importantă şi trebuie tratată ca atare.

Taur

Pentru Tauri, cuvântul-cheie este prudenţa. Perioada aceasta vine cu un sentiment de stângăcie şi lipsă de coordonare, fapt care poate duce la o stare de stres accentuată şi accidentări. Gândeşte-te bine înainte să faci ceva.

În ceea ce priveşte relaţiile, apar probleme pe care trebuie să le rezolvi, ceea ce îţi cauzează o stare de stres. În acelaşi timp, apar şi conflicte familiale cărora să le faci faţă. Deşi ai probleme în familie şi în dragoste, reperul tău după care trebuie să te ghidezi luna aceasta trebuie să fie latura profesională.

Gemeni

Opoziţia lui Jupiter faţă de Soare îţi aduce confuzie, o stare de spirit mai puţin bună, eşti vulnerabilă în faţa bolii. Te simţi constrânsă şi fără putere să faci ce îţi doreşti. Este indicat să ai grijă la excese şi să încerci să te linişteşti, să cauţi compania persoanelor optimiste, care te pot ajuta să depășești această perioadă mai sumbră.

Rac

Pentru Raci, stresul este lucrul de care trebuie să se ocupe în luna aprilie. Munca multă poate să te ducă la epuizare şi să-ţi scadă puterea de concentrare. Fii atentă la ce sarcini preiei şi ce este cu adevărat important pentru tine să faci. Refuză politicos atunci când este cazul şi atenţie la starea ta de sănătate. Conservă-ţi energia şi fă doar lucrurile necesare.

Activitatea pe care o faci suferă transformări, de vină fiind opoziţia lui Jupiter, şi este posibil să-ţi schimbi locul de muncă. În relaţia de iubire apar diferenţele de comunicare, aşa că acordă timp să rezolvi conflictele şi să readuci armonia în cuplu.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
Soare horoscop Jupiter zodii