MENIU

Horoscopul zilei de joi 25 mai 2023. Pasionala Lună în Leu ne determină să avem reacții instinctive în fața neprevăzutului

Reactiile noastre emotionale instinctive ar putea intampina unele obstacole astazi. Cand pasionala Luna in Leu se confrunta cu vibratii incomode de la restrictivul Saturn, dorintele noastre pot parea deplasate. Cand Luna face cuadratura cu rationalul Mercur ne convinge ca ar trebui sa reactionam in moduri foarte previzibile.

Horoscopul zilei BERBEC 

Astrele sunt de partea ta astazi ! Asta iti permite sa te misti, in sfarsit, in directia implinirii planurilor tale, fara alte amanari inutile sau ezitari. Dedica-ti mai mult timp tie insuti pentru ca te-ai cam neglijat in ultima vreme. Pur si simplu, ai avut foarte multe pe cap. Totusi, chiar este timpul sa te gandesti la cum arati si la starea ta de sanatate. Improspateaza-ti lookul si odihneste-te mai bine. Chiar meriti asta din plin.

Horoscopul zilei TAUR 

Intamplari neasteptate pot aparea si te poti scoate din programul pe care ti l-ai propus. Vei face anumite descoperiri despre oamenii din jurul tau si ele te vor conduce sa iti reexaminezi atitudinea si presupunerile despre situatii. Nu lasa aceasta stare de fapt sa te influenteze prea mult si mai ales, nu permite sa fii suparat sau deturnat de la planurile tale viitoare.

Horoscopul zilei GEMENI 

S-ar putea sa nu fii in totalitate fericit cu toate aspectele vietii tale, dar nici nu stii ce sa faci sa o imbunatatesti. Ai atins un fel de impas. Insa incearca sa privesti lucrurile intr-o lumina obiectiva si nu fii rusinos sa ceri ajutorul prietenilor sau cunostintelor a caror opinie o pretuiesti. Mai devreme sau mai tarziu vei rezolva orice te nemultumeste acum.

Horoscopul zilei RAC  

Astazi ai in fata o zi plina de energie si de vitalitate in care chiar poti sa te debarasezi de orice probleme care ti-au facut viata dificila in ultima vreme. Increderea de sine ar trebui sa iti fie ridicata iar astrele sunt de partea ta, ajutandu-te sa iti atingi orice obiective ti-ai propus pentru azi.

Horoscopul zilei LEU 

A venit timpul sa capeti o noua perspectiva asupra propriei situatii. Esti pregatit sa iti revezi atitudinea fata de anumiti oameni si anumite evenimente si sa adopti o strategie proaspata in relatia cu ei. Ai incredere in instinctele tale si in viziunile tale si nu vei fi dezamagit. Nu lasa pe toata lumea din jurul tau sa isi bage nasul in treburile tale, sa iti influenteze deciziile. Fa ceea ce consideri ca este bine, pentru ca tu esti cel ce isi asuma raspunderea oricum.

Horoscopul zilei FECIOARA 

Astazi vei gasi puterea de a face fata unor probleme si sa te ocupi de anumite aspecte cu mai mare focus si maturitate. Energia si dinamismul tau sunt la cote ridicate iar asta te sustine sa poti actiona cu intelepciune si sa poti lua decizii corecte. Tine-ti ochii deschisi si incearca sa profiti cat de mult poti de aceste oportunitati ce iti aduc si recompense pe masura.

Horoscopul zilei BALANȚA 

Acum ai ocazia sa bagi distanta fata de mediul tau si fata de orice se desfasoara in fata ta. Asta iti permite sa iti inventariezi curenta situatie si sa iti clarifici lucrurile in mintea ta. Nu exagera totusi cu aceasta introspectie. Trebuie sa te reintorci rapid la datoriile tale, dupa ce ti-ai terminat treaba interna. Vei vedea ca vei reveni cu mai multa energie si dinamism dupa ce vei fi luat aceasta mica pauza de suflet.

Horoscopul zilei SCORPION 

Esti in dispozitie pentru unele schimbari azi si asta te va conduce sa faci anumite miscari destepte care iti vor aduce imbunatatirile dorite. Incearca sa cantaresti cu atentie si prudenta fiecare decizie pe care o iei, ca sa fii cat poti de sigur ca este ceea ce doresti cu adevarat. In egala masura, iti prinde bine sa cauti sfaturi de la cei in care ai incredere. Ei au o perspectiva mai obiectiva asupra intregii situatii.

Horoscopul zilei SĂGETĂTOR 

Esti pe cale sa intri intr-o faza cu capcane si cu obstacole ce risca sa iti blocheze drumul spre succes. Ramai calm, mentine-ti mintea limpede si mai ales, nu te pierde cu firea. Poti urca orice munte daca ramai focusat pe scopul tau si realist cu privire la ce ai de parcurs. Da-ti voie sa experimentezi idei noi si sa te aventurezi mai departe de zona de confort, fara teama de esec sau necunoscut. Asta este cheia de a gasi solutii la orice provocare.

Horoscopul zilei CAPRICORN  

Te simti tensionat, ca si cum ai fi la o margine de prapastie, iar asta iti poate cauza discutii sau conflicte cu oamenii din jurul tau. Aceasta stare este total opusa a ce vrei cu adevarat, deci fa bine sa o eviti sau sa iesi din ea constient. Ramai calm si centrat ca sa poti gestiona orice mai apare. Nu te grabi cu capul inainte pentru ca poti face greseli si obtine rezultatul opus celui dorit.

Horoscopul zilei VĂRSĂTOR 

Esti, in sfarsit, in pozitia de a te bucura de fructele muncii tale si asta iti aduce multa satisfactie morala. Incearca sa iti dozezi entuziasmul altfel vei fi luat de val si scos de pe traseu. Esti bine pozitionat si pe drum spre noi lucruri bune si mari, deci nu lasa pe nimeni sa te distraga. Nu te panica, nu iti pierde centrarea. Misca-te decisiv si continua treaba buna facuta.  

Horoscopul zilei PEȘTI 

Incearca sa ramai flexibil astazi. Nu este momentul oportun sa adopti o atitudine de totul sau nimic sau sa actionezi cu incapatanare in preajma altora. Nu insista ca modul tau de gandire sau actiune este singurul mod corect, altfel vei ajunge la conflicte cu oamenii la care tii sau chiar sa spui lucruri pe care le vei regreta ulterior. Trebuie sa adopti o atitudine mai deschisa la minte si sa fii deschis la solutii alternative la provocarile tale.