MENIU

Horoscopul săptămânii viitoare. Ce arată astrele în perioada 25 - 31 mai 2020: Cresc VENITURILE pentru unii nativi

Horoscop pentru săptămâna viitoare. Ce arată astrele în perioada 25 - 31 mai 2020: bani mai mulți pentru unii nativi, meditații interioare sau controverse pentru alții.

Berbec

Primele zile ale săptămânii se evidențiază prin treburi gospodărești și prin discuții familiale. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Intervalul 27-29 Mai animă segmentul amoros, răscolindu-ți amintirile și dorul de o persoană iubită, undeva, cândva. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți alegi, cu prudență, felul în care răspunzi la provocări. Lasă-i pe ceilalți să se bucure de strălucirea și căldura ta sufletească!

Taur

O săptămână foarte interesantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vorbește puțin despre tine și ascultă mai mult la ce spun alții. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. În mediul familial se animă atmosfera prin reuniuni cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuși, ai grijă pe cine aduci în spațiul tău personal, deoarece unii nu privesc cu ochi buni realizările tale. Aventuri la finalul săptămânii.

Gemeni

În primele zile ale săptămânii apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra, te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel. Perioada 27-29 Mai răscolește relațiile cu anturajul apropiat, astfel că de la un obișnuit și banal salut poate ieși un scandal cu acte în regulă. Cumva gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că fiecare vorbește pe limba lui și nimeni nu înțelege nimic. Prudență, detașare și fii cât mai scump la vorbă!

Rac

Este o săptămână controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri, din când în când. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere și în tine și în El. Zilele de 27 și 28 Mai aduc îmbunătățiri financiare prin diferite variante. Una ar fi primirea salariului, alta ar fi primirea unor cadouri sau favoruri. Dialoguri și întâlniri interesante cu persoanele apropiate.

Leu

Ai nevoie de odihnă și meditații interioare în prima parte a săptămânii. Ține cont de nevoile organsimului tău și îngrijește-te pe îndelete. Este o perioadă dificilă în privința sănătății, astfel că ar fi bine să urmărești atent semnalale organismului și să iei deja măsurile necesare. Chiar dacă în zilele de 27 și 28 Mai te vei simți mai bine și dornic de a te implica în multe și mărunte, nu forța nota. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar și posibile creșteri salariale. Este bine să achiziționezi numai ceea ce-ți este strict necesar acum.

Fecioara

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Cu toate că multe aspecte discutate cu aceste persoane te pot necăji profund, undeva în adâncul sufletului tău vei recunoaște că sunt adevărate. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta, iar Universul consideră că tocmai de la și prin prieteni este potrivit să-l primești. Totuși ar fi bine să renunți la persoanele prea insistente sau la cele care doar profită de pe urma ta. În a doua parte a săptămânii, sănătatea este vulnerabilă, astfel că va fi nevoie să te odihnești.

Cititi continuarea pe astrocafe.ro

Mai multe articole despre:
horoscop