MENIU

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan amoros în perioada 27 ianuarie – 2 februarie:

Rac

2014 va începe cu un punct de cotitură în viața ta sentimentală. Unul dintre motive este că Pluto, planeta transformărilor, se află în Casa Relațiilor. Dacă ești implicată într-o relație, s-ar putea ca în curând să începi să-ți faci planuri de nuntă, după ce iubitul tău îți va adresa marea întrebare. Din păcate, s-ar putea la fel de bine să ai parte de o despărțire.

Leu

Dacă ești implicată într-o aventură delicată cu un coleg de muncă, lucrurile vor decurge într-un mod favorabil pentru tine săptămâna aceasta. Fie te vei împăca cu situația că te întâlnești cu un coleg de muncă și vei înceta să ascunzi acest lucru, fie vei decide să separi dragostea de carieră într-o oarecare măsură. Desigur, asta nu înseamnă că vă veți despărți.

Fecioară

În sfârșit, vei putea răsufla ușurată în legătură cu viața ta amoroasă. Lucrurile n-au mers tocmai ca pe roate de pe 21 decembrie încoace, când Venus a devenit retrogradă în Casa Amorului. E posibil ca între tine și iubitul tău să fi apărut unele probleme în această perioadă, însă vestea bună e că situația se va schimba în bine. Dacă ești singură, există șanse mari să găsești pe cineva pe placul tău.

Balanță

Te simți de parcă viața ta sentimentală s-a desfășurat mecanic, pe repede-înainte, în ultima perioadă, însă vestea bună este că lucrurile se vor schimba începând cu această săptămână. Joi, o lună nouă se va petrece în Casa Amorului, iar șansele de a cunoaște pe cineva și de a te îndrăgosti sunt foarte ridicate. Nu fi mirată dacă o rudă îți va propune să-ți facă cunoștință cu cineva special sau dacă vei întâlni un bărbat interesant la o întâlnire organizată de familie!

Citește restul predicțiilor pe Fabuloase.ro