MENIU

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2015. Zodii care au noroc la Loto și zodii care trec prin momente grele

Horoscopul zilnic, valabil pentru data de 7 aprilie 2015, arată că gemenii, vărsătorii și capricornii sunt zodii care trec printr-o perioadă inspirată.

Dacă sunteți fanii jocului de Loto și sunteți născut în unul dintre cele trei semne zodiacale enumerate mai sus, este momentul perfect să încercați un bilet norocos.

Horoscop zilnic, 7 aprilie - Berbecii iubesc mult

Berbecul are noroc în dragoste în această zi, dar trebuie să fie atent la eventuale conflicte cu colegii sau șefii de la locul său de muncă. Este un moment prielnic să vă faceți planuri pentru o vacanță romantică, deoarece traversați o perioadă bogată sentimental.

TAUR - Sunteți plin de energie, dar lipsa de organizare vă face probleme. Ați putea să canalizați această energie spre viața de familie, unde copiii sau partenerul vor fi entuziasmați de pofta dumneavoastră de viață. Sănătatea e la maximum, bucurați-vă de primăvară.

Gemenii au o zi mai ciudată, deoarece primesc foarte multe vești în această perioadă, cele mai multe neașteptate. E o perioadă de mari schimbări, iar o amintire din trecut poate reînvia puternic. Pentru unii, poate fi o fostă iubire, pentru alții - o împăcare care, până acum, părea imposibilă. Cum spuneam și mai sus, e o zi norocoasă pentru voi, folosiți-o!

Horoscop zilnic, 7 aprilie. Racii sunt ghinioniștii zilei

Horoscopul zilnic nu le este deloc prietenos racilor, care vor avea parte de foarte multe nereușite în această zi. Marțea aceasta are mai multe ceasuri rele pentru ei, singura veste bună este că, pe seară, găsiți puterea de a face haz de necaz și puteți petrece câteva ore agreabile cu familia.

................

Reduceri uriașe de Paște, la eMAG. Consultă oferta AICI.

........... 

Leii se gândesc la petreceri și vacanțe și tind să ignore sarcinile de la serviciu. Horoscopul zilnic arată că, pe 7 aprilie, puteți descoperi o pasiune adevărată, fie că vorbim despre un hobby sau chiar o meserie.

Fecioarele au parte de propuneri astăzi. Poate fi o mărire de salariu sau poate fi un flirt. Interesant este că treceți printr-o perioadă inspirată, așa că, orice ați decide, hotărârea va fi una bună.

Horoscop zilnic, 7 aprilie. Balanțele își pierd echilibrul

Zi bizară și pentru balanțe, care par să aibă răbufniri neașteptate în fața unor persoane apropiate (colegi, parteneri, copii etc). Cele mai puternice certuri ar fi cu vărsătorii și fecioarele, așa că ar fi bine să încercați să evitați măcar conflictele cu aceste semne.

Scorpionii au o zi grozavă, cu o pofta de aventură de nestăvilit. Le place să încerce și, chiar dacă dau greș, reiau orice activitate cu un entuziasm de invidiat.

Horoscop zilnic, 7 aprilie - Săgetătorii au "ziua buzunarelor deschise"

Horoscopul zilnic arată că săgetătorii vor cheltui peste măsură, însă majoritatea obiectelor cumpărate se vor dovedi foarte utile. Atenție însă la prețuri! Încercați să nu vă lăsați duși de val și cheltuiți rațional. Dacă sunteți gurmand, încercați să vă abțineți, nu treceți printr-o perioadă grozavă din punct de vedere al sănătății.

Capricornii au un noroc chior astăzi. Banii se aștern în calea voastră, așa că nu ar fi exclus să găsiți bancnote pe jos, să câștigați la loz în plic sau să puneți în buzunar un bilet câștigător la Loto. Ziua de astăzi este favorabilă și sentimental pentru capricorni, care dovedesc un romantism de-a dreptul contagios, mai ales dacă lângă ei este un nativ al zodiilor rac sau leu.

Horoscop zilnic, 7 aprilie. Peștii sunt de neînvins

Vărsătorii vor risca mult astăzi. Dacă riscă bani, au mari șanse să câștige, dar numai dacă mizează sume mici. Dacă riscă în plan sentimental sau profesional, vor avea însă de pierdut, arată astrele.

Horoscopul zilnic arată că peștii vor avea o zi formidabilă. Sănătate, bani, sentimente - toate sunt la cote fantastice. Câștigă orice duel, sportiv sau logic, și se bucură zgomots de reușite.