MENIU

Horoscop zilnic 6 mai. Care sunt cele mai ambițioase zodii astăzi

Horoscop zilnic 6 mai. Taurii și Capricornii își marchează teritoriul astăzi și dau dovadă de foarte multă ambiție la locul de muncă. Dacă vreți să aflați cum se descurcă și celelalte zodii, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Berbecii nu au niciun fel de inițiativă lucrativă azi. Ascultă muzică sau găsesc un alt fel de a se deconecta de la realitățile zilei, pe care o consideră a fi extrem de obositoare. Spre seară, sunt smuciți din această stare de o veste neplăcută.

TAUR

Taurii cer ce li se cuvine azi. Depun multă energie pentru a-și face cunoscute ambițiile și reușesc, în mare măsură, să obțină ceea ce și-au propus. E o zi plină de întâlniri importante și de discuții aprinse.

GEMENI

Gemenii își lasă imaginația să lucreze azi. Nativii acestei zodii nu pun mare preț pe pragmatism, iar asta ar putea să îi coste pe termen scurt, însă o idee strălucită ar putea să le facă viața mult mai frumoasă pe o perioadă foarte lungă de timp.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

RAC

Racii fac drumuri obositoare și amână până în ultima clipă să-și respecte unele obligații contractuale. Singurul lucru bun al zilei pentru cei născuți sub acest semn al horoscopului este că norocul e de partea lor, urmând să aibă parte de câștiguri financiare însemnate azi.

LEU

Leii măresc miza în toate jocurile pe care le practică azi, fie că e vorba de relațiile sentimentale sau de cele profesionale. În primul caz, decizia se va dovedi una de bun augur, în cel de-al doilea, însă, va fi mai puțin inspirată.

Horoscop zilnic 6 mai. Balanțele bârfesc

FECIOARĂ

Fecioarele câștigă puncte la popularitate. Nativii acestei zodii vorbesc mult, dar cu folos, iar în momentele libere își găsesc timp să ajute un prieten aflat într-o situație dificilă.

BALANŢĂ

Balanțele practică azi tot felul de ritualuri sociale care nu le stau în caracter. Bârfesc și șușotesc toată ziua, iar până după prânz își fac deja câțiva rivali chiar și printre cei cărora li s-au confesat.

SCORPION

Scorpionii vor să își reîncarce bateriile, resimțind oboseala strânsă în ultima vreme, una foarte agitată pentru ei. Nu au însă norocul să fie o zi ușoară, însă spre seară reușesc să se relaxeze și să își facă plinul cu energie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii țintesc câteva mici ambiții personale azi. Vor să arate că sunt mai buni decât ceilalți într-un anumit domeniu, unul minor, dar important din perspectiva lor. Au noroc, iar micile probleme de sănătate care i-au chinuit în ultimele zile se rezolvă.

Horoscop zilnic 6 mai. Zi întunecată pentru Vărsători

CAPRICORN

Capricornii programează lucrurile cu grijă şi își dozează perfect forțele. Cei născuți în această zodie sunt într-o perioadă echilibrată, care le poate aduce mari succese pe viitor dacă este abordată cum trebuie.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii încep ziua în forță, însă nivelul entuziasmului lor scade văzând cu ochii după ce primesc câteva vești proaste consecutive. Gândurile negre se adună rapid în mintea lor, iar o ceartă inutilă este foarte probabilă.

PEŞTI

Peștii rămân optimiști, în ciuda unor indicii îngrijorătoare, mai ales din sfera sentimentală, unde lucrurile nu merg prea bine în ultima vreme. Le stă gândul numai la distracție, iar acest lucru agravează și mai mult situația.

Mai multe articole despre:
horosocop zilnic 6 mai