MENIU

HOROSCOP weekend 22-23 februarie

HOROSCOP weekend 22-23 februarie

HOROSCOP DE WEEKEND. Descoperă ce-ți rezervă astrele în weekendul 22-23 februarie:

HOROSCOP BALANȚĂ

Te poți aștepta ca un proiect început cu ceva vreme în urmă să se încheie într-un mod pozitiv pentru tine. De asemena, cu puțin noroc și multă intuiție, vei reuși să convingi o persoană să-ți facă un serviciu de care ai mare nevoie. Perspectiva amoroasă este bună mai ales î n cazul în care ești singură. S-ar putea să cunoști un bărbat cu care ai multe în comun, astfel că discuțiile de început, de cele mai multe ori plictisitoare în prudența lor, se vor dovedi a fi o adevărată desfătare.

HOROSCOP SCORPION

Dă dovadă de prudență, pentru că există riscul să ajungi să fi stăpânită de sentimente negative. Colac peste pupăză, vei avea parte de o problemă financiară care îți va da destul de multe bătăi de cap. Pe plan casnic, îți vei dori cu ardoare o schimbare. În viața de cuplu, oferă-i partenerului tău ce vrei să primești de la el, altfel vor apărea neînțelegeri între voi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Vei fi pasională și plină de energie. Vei fi îndrăgostită la maximum și vei primi iubire pe măsură. Singurul risc este că există persoane care te-ar putea invidia pentru fericirea de care ai parte. Pe plan financiar, vei avea parte de două zile marcate de prudență. Vei evita să cheltuiești bani pe lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie.

HOROSCOP CAPRICORN

Există riscul să ai unele probleme de sănătate din cauza climatului astral nefavorabil. Evită să faci excese alimentare. Fă tot posibilul pentru a-ți petrece timpul cu prieteni care te apreciază pentru ceea ce ești și care îți vor binele. Pe plan amoros, atât sâmbătă, cât și duminică vor fi zile însorite. Duminică este o zi bună pentru a-ți face ordine în acte sau pentru a rezolva diverse lucruri pe plan administrativ.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Viața ta amoroasă va fi complicată, din cauză că treci printr-o perioadă în care stările de spirit se schimbă de la o oră la alta. Rudele și prietenele apropiate îți vor arăta afecțiune și îți vor dovedi devotamentul lor. Nu ezita să-ți cumperi un obiect pentru casă pe care ți-l dorești de multă vreme, dacă în sfârșit ți-l permiți.

HOROSCOP PEȘTI

Conjunctura astrală îți va fi atât de favorabilă încât unele dintre visurile tale s-ar putea realiza. Relația cu membrii familiei și cu prietenele va fi mai caldă decât de obicei. Încearcă să-ți controlezi mai mult comportamentul capricios care te împiedică de multe ori să privești lucrurile în profunzime. Pe plan amoros, va fi un weekend cu năbădăi.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro