MENIU

Horoscop TAROT miercuri 21 decembrie 2022. Energia zilei și mesajele cărților pentru fiecare zodie

Horoscop TAROT miercuri 21 decembrie 2022 - Foto: Profimedia

Iata mesajul zilei de miercuri 21 decembrie 2022 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Regina de pentagrame

Cartea simbolizeaza simtul practic, casnic, matern, securitatea si stabilitatea. Esti increzator in fortele proprii si te bucuri de sprijinul unei persoane foarte intelepte (cel mai probabil o persoana de sex feminin). Daca iti apare aceasta carte inversata poti avea frica de esec. Nu faci nicio miscare de teama sa nu gresesti. Ai incredere in tine si cere sfaturi de la acea persoana stabila si inteleapta din viata ta.

Horoscop tarot zilnic TAUR

9 de bate

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Tintesti o pozitie puternica pentru obinerea careia este nevoie de mai multa creativitate, de mai multa putere. Victoria pare usor de atins, insa nu este totul chiar atat de simplu. Trebuie sa insisti, sa nu te dai batut, chiar daca va fi dificil.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Marele preot (Hierofantul)

Poate fi mai usor daca nu tot incerci sa inoti impotriva curentului. Fa cee ace te astepti de la tine (si ceea ce trebuie sa faci orcum) si nu te mai razvrati. Ti se ofera destul de multa autoritate pentru a convinge oamenii sa tea jute, daca este necesar, si ar trebui sa existe putine conflicte. Ramai calm, respecta autoritatea si ti se va oferi aproape imediat respectul pe care il meriti, poate chiar mai mult! Fa ceea ce trebuie!

Citiți continuarea pe eva.ro

Mai multe articole despre:
horoscop astre decembrie tarot