MENIU

Horoscop luni, 7 februarie - Conflicte dure între două zodii! În schimb, satisfacţii financiare URIAŞE

Horoscop

Racii au o siguranta a zilei de maine si asta datorita felului in care evolueaza lucrurile in viata lor, in ultima vreme. 

Berbec

Nu te simti tocmai bine si, colac peste pupaza, si cei din jurul tau te influenteaza negativ cu tot felul de motive de suspiciune si de teama.

Taur

Apare sansa unei noi relatii sau iei decizii in cuplul deja format, pentru acum ca se traseaza urmatorii pasi intr-un plan important pentru viitor.

Gemeni

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si de a colabora primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog.

Rac

Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat pentru ca este vorba de ceva deosebit, care poate avea efecte pe termen lung, de acum incolo.

Leu

Prea te lasi dominat de influentele negative din jurul tau, cand tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta sa treci cu brio peste orice impas.

Fecioara

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista.

Balanta

Soarele rasare si pe strada ta si prima vizata e… inima! Te-ai putea indragosti din nou, asa cum nu ai mai facut-o demult, cuprins de o vapaie mistuitoare.

Scorpion

Te gandesti la o calatorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres si de probleme.

Sagetator

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera.

Capricorn

Oricat ai incerca sa fii impartial si obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva. Ca atare, nu te mai chinui atata sa fii echidistant.

Varsator

O discutie fata in fata, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problema majora de comunicare.

Pesti

Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor.

Mai multe articole despre:
horoscop 7 februarie luni