MENIU

Horoscop. De cine se îndrăgostesc zodiile. Iată ce le atrage interesul!

Horoscop. De cine se îndrăgostesc zodiile. Iată ce le atrage interesul!

Dragostea nu este complicata. Uneori este adusa de Cupidon, alteori intamplarile sunt in asa fel incat ajungem sa cunoastem persoanele potrivite.

Oricine se poate indragosti, dar foarte putine persoane ajung sa iubeasca profund.

Iata de cine se indragosteste fiecare zodie in parte:

Berbec

Berbecii se indragostesc de persoane increzatoare in fortele proprii, care traiesc viata din plin si care nu se tem sa incerce lucruri noi. Ambitiosi de fel, vor fi atrasi doar de persoanele ambitioase si puternice. Au nevoie de stabilitate si nu accepta sa isi imparta viata cu o persoana prea sensibila.

Taur

Taurii se indragostesc de persoane blande, pline de candoare, care le spun cuvinte frumoase si care nu se tem sa se exprime liber. Acesti nativi sunt foarte intelegatori, dar au nevoie de dragoste si siguranta emotionala. Nu se inteleg deloc cu acele persoane care ii forteaza sa isi schimbe atitudinea si comportamentul.

Gemeni

Gemenii sunt atrasi de persoane arogante si mandre. Vor o persoana care sa le faca fata si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor. Se indragostesc foarte repede de persoanele care sunt foarte mandre si care se lauda cu realizarile pe care le-au avut, scrie ele.ro.