MENIU

Horoscop. Cum se comportă bărbaţii după căsătorie, în funcţie de zodie

Horoscop. Cum se comportă bărbaţii după căsătorie, în funcţie de zodie

Sa faci pasul cel mare nu este deloc usor, mai ales daca traiesti cu teama ca barbatul iubit se va schimba total dupa casatorie.

Ce trebuie sa stii este ca acest lucru tine de zodia fiecarui barbat. Asadar, iata cum se comporta barbatii dupa casatorie, in functie de semnul zodiacal:

Berbec

Berbecul cauta mereu sa impresioneze, dar dupa casatorie isi pierde interesul. Asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, dar considera ca batalia a fost deja castigata si nu isi va mai da silinta sa iti dovedeasca cat de importanta este relatia voastra pentru el. Declaratiile de iubire vor fi din ce in ce mai putine.

Taur

Barbatul Taur va incerca sa te impresioneze pana in momentul in care decideti sa faceti pasul cel mare. Dupa ce se vede "cu sacii in caruta", Taurul va scapa de o grija si se va schimba destul de mult in relatia cu tine. Nu iti face griji, nu va incerca sa te controleze si nici nu vei avea probleme cu el, doar va fi mai natural.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni nu se casatoreste foarte repede, iar dupa ce face pasul cel mare se schimba total. Nu trebuie sa te mire daca acesta se va plange prietenilor de faptul ca ai pus mana pe el. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti faci griji. Barbatul Gemeni in mod sigur este multumit de relatia cu tine din moment ce a facut pasul cel mare, scrie ele.ro.