MENIU

Horoscop. Cum arată femeia perfectă, în funcţie de zodia bărbatului

Horoscop. Cum arată femeia perfectă, în funcţie de zodia bărbatului

Zodia in care ne-am nascut spune multe despre personalitatea noastra, iar din acest motiv rezonam mai bine cu unele persoane, iar cu altele nu putem avea nici macar o discutie.

Barbatii sunt atenti la foarte multe detalii atunci cand sunt in cautarea femeii perfecte. Este greu de explicat de ce unii dintre ei au anumite preferinte, dar trebuie sa stii ca un rol important il are si zodia in care ei s-au nascut.

Asadar, iata care e idealul feminin al fiecarui barbat, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec, femeia ideala trebuie sa fie un exemplu in societate, sa fie foarte atenta la tinuta pe care o adopta si sa aiba un vocabular bine ales. Trebuie sa fie o buna gospodina si sa ii ofere atentie. Berbecul face pereche buna cu zodiile Leu, Sagetator si Balanta.

Taur

Nativul din zodia Taur este atras de femeile misterioase, interesante, care ii starnesc curiozitatea. Are nevoie de o persoana care sa il ghiceasca usor, pentru ca este introvertit si pentru ca are foarte multe momente in care pica in butotiul cu melancolie. Nu ii plac femeile cicalitoare sau cele care sunt prea curioase. Taurul face pereche buna cu zodiile Capricorn, Fecioara sau Scorpion.

Gemeni

Nativul nascut in zodia Gemeni este atras de femeile care se comporta natural in preajma lui. El pune foarte mult accent pe comunicare si intotdeauna va asocia frumusetea cu simtul umorului. Ii plac femeile care accepta orice provocare, dar care ii starnesc imaginatia in acelasi timp. Se potriveste cu femeia Balanta, Varsator si Leu.

Rac

Nativul nascut in zodia Rac este atras de femeile sincere, naive, carora le place viata si care zambesc des. Este atent la detalii, ii place sa vada ca o femeie are grija de ea si ca este mereu atenta cum se imbraca si cum vorbeste. Face pereche buna cu zodiile Capricorn, Scorpion sau Pesti, scrie ele.ro.