MENIU

Horoscop complet luna iulie. Bucurii neaşteptate şi succes uriaş la bani! Atenţie la excese!

Horoscop complet luna iulie. Bucurii neaşteptate şi succes uriaş la bani! Atenţie la excese!

Luna iulie 2015 este buna, dar nu lipsita de tensiuni. Careul in T pe care il formeaza Soarele, Marte si Mercur (aflati in Rac) cu Uranus (in Berbec) si cu Pluto (in Capricorn) poate aduce conflicte, acte violente, accidente colective sau distrugeri cauzate de furia naturii.

Iulie 2015 este insa si o luna generoasa, ceea ce inseamna ca vor fi foarte multe evenimente favorabile sau ne putem astepta la schimbari semnificative. Putem avea parte de situatii tulburate sau situatii fericite in egala masura.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in urmatoarea perioada, citeste horoscopul lunii iulie 2015:

Berbec

Esti intr-o conditie fizica si psihica mai buna decat luna trecuta, iar acest lucru te va ajuta sa-ti duci la indeplinire anumite obiective sau sa castigi notorietate. Este o perioada excelenta pentru activitati in aer liber, pentru imbunatatirea relatiilor cu cei dragi sau pentru achizitii. Vei avea foarte multa energie si vei reusi sa te faci placuta in orice mediu social. In plus, ai putea avea parte de cateva bucurii neasteptate.

Taur

Esti intr-o perioada foarte buna, in special din punct de vedere fizic. Te vei implica in numeroase activitati pe parcursul lunii iulie, iar starea ta va fi in general buna. Dupa 25 iulie, retrogradarea lui Venus ti-ar putea aduce unele neplaceri, probabil va scoate la suprafata o problema de ordin sentimental. Cu toate ca vei avea unele stari depresive dupa aceasta data, vei reusi sa te pui pe picioare si iti vei gasi cateva activitati care te vor ajuta sa te motivezi.

Gemeni

Esti intr-o forma de invidiat! Este o perioada foarte buna pentru tine, zambesti fara un motiv anume si inspiri foarte multa bucurie. Simtul umorului este foarte dezvoltat in aceasta luna, ceea ce inseamna ca iti vei face cu usurinta foarte multi prieteni. Mercur va fi principalul responsabil de energia pe care o vei avea, acesta fiind alimentat de Soare si Marte. Cu toate acestea, ai grija sa nu faci excese.

Rac

Pe tot parcursul lunii iulie vei excela la capitolul energie fizica. Vei avea foarte multe motive de bucurie, vei fi intr-o forma de milioane si te vei implica in numeroase activitati. Vei da dovada si de acuitate intelectuala si vei reusi sa faci progrese pe plan profesional. Te concentrezi pe sarcini dificile si reusesti sa te pui la punct cu foarte multe lucruri. Cu alte cuvinte, este perioada in care inveti sa iti ceri drepturile!

Leu

Ai o stare de spirit deosebita in aceasta luna, esti entuziasmata si te bucuri de un succes rasunator, in special pe plan profesional. Desi trebuie sa fii mai atenta la sanatate, astrele ti-au pregatit o serie de surprize care te vor incanta. Spre sfarsitul lunii este posibil sa ai parte de unele neplaceri, dar vor fi trecatoare. Nu vor avea loc evenimente deosebite si nici nu vei avea probleme cu banii, scrie ele.ro.