MENIU

Horoscop complet, 31 mai 2015. Zi mare pentru Peşti. Taurii, irezistibili

Horoscop complet, 31 mai 2015. Zi mare pentru Peşti. Taurii, irezistibili

Horoscop zilnic, 31 mai 2015. O zi în care dragoastea pluteşte în aer pentru Tauri, care sunt pur şi simplu irezistibili pentru sexul opus, în timp ce Peştii se simt pregătiţi pentru noi poveşti de dragoste.

Berbec

Situaţia financiară s-a îmbunătăţit simţitor şi ai curajul să faci investiţiile casnice la care visezi de mult timp. Eşti apreciat de familie mai mult decât până acum, dar vor continua să fie nemulţumite toate rudele apropiate pe care nu le-ai ajutat.

Taur

Activ, original, dar şi foarte tandru, faci cuceriri după cuceriri, afişând o inocenţă deosebit de atrăgătoare. Ai mai mulţi bani decât până acum şi ştii să-i chiverniseşti mai bine, dar pot apărea şi o serie de accidente casnice, doar din neatenţie.

Gemeni

Persoana iubită ar dori să nu mai aibă serviciu şi de aici pot apărea conflicte destul de importante după-amiază. Seara, relaţiile „parteneriale” nu se îmbunătăţesc mai deloc, aşa că te consideri, în mod periculos, liber să faci tot ceea ce vrei.

Rac

Foarte energic, inspirat şi prea vorbăreţ, găseşti uşor soluţii pentru toate problemele, dar mai ales pentru cele de natură financiară. Vrei să reorganizezi tot, fie că este vorba de munca de zi cu zi, fie că dificultăţile se referă numai la familie, scrie adevarul.ro.