MENIU

Horoscop chinezesc 2015. Cum stai cu dragostea în anul Caprei albastre, în funcţie de zodia ta

Horoscop chinezesc

Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele viaţa sentimentală, pentru fiecare zodie în parte

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

Şobolan

Anul 2015 va fi destul de imprevizibil din punct de vedere sentimental pentru tine. Eşti mai schimbătoare ca oricând, indiferent de statutul pe care îl ai. Fie că eşti singură, fie că ai un iubit stabil, există posibilitatea să ţi se pună pata pe cineva şi să nu te mai poată întoarcă nimic din drum.

Bivol

Nu se anunţă vreme tulbure pentru tine în acest an, cel puţin nu în viaţa sentimentală. Dacă ai o relaţie stabilă, e posibil ca în această perioadă să treceţi la nivelul următor. Dacă eşti singură, vei reuşi să treci peste anumite piedici care te-au împiedicat să îţi găseşti marea iubire. În ambele cazuri, senzualitatea te ajută să obţii ceea ce ţi-ai propus.

Tigru

Se anunţă veşti bune pentru tine în anul 2015! Dacă eşti singură, poţi cuceri pe oricine, dacă ai o relaţie stabilă aceasta se poate transforma într-o căsnicie. Cel mai important aspect, însă, va fi încheierea unei relaţii care nu te mai satisface şi şansa de a pune punct unui capitol urât din viaţa ta.

Iepure

Anul acesta ai toate şansele să începi o relaţie interzisă. Dintr-un anumit punct de vedere vei găsi împlinirea sufletească, pe de altă parte viaţa ta se va complica extrem de mult. Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, e posibil să fii atrasă de alţi bărbaţi din jurul tău. Câtăreşte bine situaţia înainte de a lua o decizie!

Vezi mai multe pe eva.ro.