MENIU

HOROSCOP: Ce-ți rezervă astrele pentru weekendul 15-16 februarie

HOROSCOP DE WEEKEND. Descoperă ce-ți rezervă astrele în weekendul 15-16 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Vei fi nervoasă și emotivă. Dacă nu-ți vei lua măsurile necesare de precauție, viața ta afectivă va fi perturbată, mai ales dacă ești căsătorită sau locuiești cu partenerul tău. Vei fi cuprinsă de gelozie, pentru că ți se va părea că iubitul tău este interesat de alte femei. Cel mai probabil, temerile tale nu vor avea însă temei. Ai grijă, vei avea tendința să te întinzi mai mult decât îți este plapuma în ceea ce privește banii.

HOROSCOP TAUR

Energică și senzuală în același timp, te vei simți bine doar dacă ești îndrăgostită de o persoană. Dacă ești măritată, soțul tău ar face bine să-ți arate afecțiunea pe care o dorești, pentru că altfel există riscul să vă certați. Nu lăsa micile probleme casnice să te enerveze. Dacă ești mamă, evită să-ți verși nervii pe copiii tăi. Vei fi tentată să faci asta mai ales pe parcursul zilei de duminică.

HOROSCOP GEMENI

Conjunctura astrală îți este favorabilă pe plan financiar, dar există riscul să ai unele mici conflicte cu iubitul tău. Unele persoane apropiate s-ar putea să ajungă să-ți poarte pică din cauză că ești prea directă. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți schimbi felul tău de a fi. S-o recunoaștem: nu-ți place să-ți lingușești prietenele, nici să le spui minciuni. Vei primi duminică o veste care te va pune pe gânduri.

HOROSCOP RAC

Există riscul ca o persoană să te înșele weekendul acesta, să pierzi un obiect sau să devii victima unui furt. Dacă vei reuși să eviți toate aceste, există șanse să te bucuri de momente frumoase. Pe plan sexual, va fi un weekend minunat, dar s-ar putea să te și cerți cu partenerul din cauza unor lucruri mărunte. Duminică, spre seară, s-ar putea să te confrunți cu o mică problemă de sănătate.

HOROSOCOP LEU

Conjunctura astrală îți va asigura un climat familial plăcut. Fii precaută în ceea ce privește promisiunile pe care unele persoane apropiate ar putea să ți le facă. Dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil că așa este. Copilul/copiii tăi te-ar putea scoate din minți weekendul acesta, dacă ești mamă. Dă dovadă de răbdare și de tact, pentru că altfel te va/vor domina. În ambele seri vei avea parte de clipe minunate alături de partenerul tău, profită de ele pentru a-ți întări relația.

HOROSCOP FECIOARĂ

Va fi o săptămână grozavă pe plan amoros. Totuși, dacă unele lucruri nu vor merge așa cum te aștepți, încearcă să identifici adevăratele probleme. Climatul astral îți va aduce unele avantaje pe plan financiar, fie că vei reuși să scapi de o datorie mai veche sau să intri în posesia unei surse neașteptate de bani. Vei fi ocupată și nu vei reuși să-ți petreci cât timp ți-ai dori alături de iubitul tău, iar asta te va deranja. Partea pozitivă este că el se va dovedi a fi foarte înțelegător din punctul acesta de vedere.

Citiți restul articolului pe Fabuloase.ro