MENIU

Horoscop 8 mai. Emoţii mari în dragoste pentru o zodie

Horoscop 8 mai. Leii sunt emotionati de o persoana care tocmai au cunoscut-o, iar Capricornii pot sa faca o cheltuiala neasteptata.

Horoscop zilnic berbec Vineri 8 Mai 2015
Puteti face o investitie, dar poate avea un profit mic. Aveti grija de bani si nu va aruncati la primul impuls. In dragoste, mandria si lipsa de flexibilitate sunt factori care trebuie depasiti pentru a imbunatati lucrurile cu partenerul dvs. Privind sanatatea, puteti avea dureri de cap.

Horoscop zilnic taur Vineri 8 Mai 2015
Este logic si rezonabil sa vreti sa va uitati pe noile optiuni care va pot oferi o mai mare prosperitate si multumire, dar trebuie sa luati masuri, la momentul potrivit. In dragoste, ati putea avea posibilitatea de a marturisi sentimentele cuiva de care v-ati indragostit. Cu sanatatea stati bine.

publicitate

Horoscop zilnic gemeni Vineri 8 Mai 2015
Activitatile dvs prezente sunt pline de provocari care va incurajeaza si va imping spre creativitate si ingeniozitate. Acest pas va permite sa castigati experienta in zona de lucru. In dragoste, cineva inteligent si elegant v-ar putea arata interes. Nu neglijati unele probleme de sanatate.

Horoscop zilnic rac Vineri 8 Mai 2015
Va puteti imbunatati perspectivele viitoare ale veniturilor, dar pana vine acea vreme administrati cu inteligenta si nu faceti costuri excesive. In iubire, puteti incepe o relatie care va permite sa va exprimati sentimentele dvs liber.

Horoscop zilnic leu Vineri 8 Mai 2015
Sunteti hotarat sa luati decizii importante care va vor ajuta in afaceri sau sa atingeti obiective economice. Ati devenit mai independent si sunteti gata sa va asumati un control mai mare asupra diferitelor probleme. In dragoste, o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o va emotineaza.

Horoscop zilnic fecioara Vineri 8 Mai 2015
Este posibil ca economia dumneavoastra sa devina fructuoasa si sa va permita sa faceti unele cumparaturi. In plus, incercati sa puneti ceva bani pentru viitor. In iubire, situatia astrala ar putea readuce entuziasmul in dragoste si pasiune.

Restul zodiilor pe bewoman.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic 8 mai