MENIU

Horoscop 7 iunie 2018. Atenție la cuvinte, riscați să intrați în scandal fără să vreți

Horoscop 7 iunie 2018. Citiți mai jos previziunile astrologice pentru ziua de joi 7 iunie. Este o zi cu puternice influențe negative, dar veți reuși să treceți peste. 

Berbec
Tot ce trebuie să faceți astăzi este să munciți pe bune, ca cei din jurul vostru să nu se mai plângă de voi. Trebuie să vă adunați și să fiți în formă fizică și mentală, pentru a putea da roade. Sunteți într-un moment de cotitură și trebuie să dați un impuls vieții voastre.


Taur
Sunt ceva probleme pe plan personal. Ori să relaxați și acceptați lucrurile așa și mergeți mai departe sau spuneți stop. Ar fi bine să lăsați relațiile de prietenie pentru o vreme și să vă concentrați asupra voastră.

Gemeni
Aveți o perioadă bună, în care lucrurile merg de la sine. Este o zi bună să vă rezolvați problemele, chiar și cele mai vechi. Ar fi bine să vă gândiți la planuri noi și chiar să vă apucați de ele.

Rac
Veți fi confruntat de oameni care vor să pună obstacole și să vă distrugă ceea ce ați obținut până acum. Este mai bine să îi ignorați. Pe scurt, generozitatea este bună, compasiunea este bună, însă aveți mai atenție cu îi dați credibilitate.

Leu
Ar fi bine să munciți și să faceți o impresie bună celor care nu vă cunosc prea bine. Contează foarte mult prima impresie, așa că nu ezitați să arătați ceea ce știți și ce puteți face.

Fecioară
Nu este cazul să vă justificați sau să dați explicații pentru că s-ar putea să fie în zadar.
Riscați să iritați persoanele cu care vă confruntați și care vor încerca să vă analizeze atent fiecare mișcare. Cel mai bine ar fi să rămâneți tăcuți.

Balanță
Întâi de toate, aveți grijă la ce spuneți. Este mai bine să respirați de câteva ori, înainte de a vă enerva și a vă spune nemulțumirile. Veți da o lecție dacă alegeți să taceți. De multe ori, cuvintele chiar și spuse într-o notă pozitivă pot dăuna.

Scorpion
Veți întâlni pe cineva care pare să vă înțeleagă, n sfârșit. De-a lungul vieții ați întâlnit mult persoane care v-au înțeles greșit sau v-au judecat greșit. Astăzi, aveți șansa să discutați și să vă explicați și vouă momente grele din viața voastră.

Săgetător
Astăzi trebuie să vă luați inima în dinți și să spuneți lucrurilor pe nume. Ați evitat acest lucru în ultima perioadă, dar acum este cazul să să revanșați. Cu puțin efort, reușiți să treceți peste aceste probleme.

Capricorn
Familia este alături de voi într-un moment mai dificil. Trebuie să acceptați și sfaturile celor dragi ca să puteți trece mai departe. Un sfat de viitor va fi binevenit și veți reuși să găsiți puterea de a trece mai departe.

Vărsător
Reușiți astăzi lucruri pe care unii doar le visau și există riscul să vă atrageți invidii. Trebuie să fiți încrezători în forțele proprii și să nu lăsați pe nimeni să vă strice starea de spirit.

Pești
Este o zi în care puteți pierde bani, așa că este mai bine să evitați să semnați contracte, să jucați pe sume impresionante. Cel mai sigur ar fi să vă faceți un plan, ca să nu fiți luați prin surprindere de lucruri mai puțin plăcute.