MENIU

Horoscop 6 ianuarie: O zi plină de surprize pentru toate zodiile, urmează două date importante

Ziua de 6 ianuarie este una plină de semnificatii

Astăzi este ajunul de Bobotează și ne gândim la viitor, dar trebuie să fim atenți și la prezent. Luna formează un trigon cu Saturn, aducând momente plăcute, mai ales în plan sentimental. Dar spre ora 17, s-ar putea să fim un pic confuzi, să ne scape lucruri. Nu vă faceți griji, zilele următoare vor veni cu inspirație.

Berbec

Dacă sunteți pasionați de loterie, cumpărați un bilet - s-ar putea să aveți noroc în următoarele zile. De asemenea, e posibil să primiți o invitație de la cineva care vă place, fie prin țară, fie în străinătate. Dacă aveți câteva zile libere, nu ezitați să vă duceți.

Taur

Toate proiectele și activitățile voastre din această zi vor avea succes. Este posibilă și o călătorie importantă, deschizând noi perspective. Dar fiți mai moderați în cheltuieli și gândiți-vă cu atenție la achizițiile mai mari - există riscul să provocați dificultăți financiare.

Gemeni

Nu este indicat să vă faceți planuri chiar acum, deoarece există șansa ca ceva să meargă prost în ultimul moment sau să vă răzgândiți. În schimb, puteți să vă oferiți niște parteneri de afaceri să lucrați împreună și să vă sporiți veniturile. Dacă vi se pare convenabil, puteți lucra în paralel - în regim de colaborare.

Rac

Acum este momentul potrivit pentru a schimba direcția și a face alegerea corectă. Încrederea în sine vă va permite să obțineți ceea ce vă doriți. De asemenea, o să vă treziți cu niște bani care o să vă salveze dintr-o situație - c-aveți de luat, probabil, niște cadouri, vă duceți într-o vizită, poate în weekend, de Sfântul Ion.

Leu

Urmați obiectivul pe care vi l-ați propus - cu perseverență veți face progrese și veți fi mulțumiți de rezultat. Dar e posibil să vă răzvrătiți împotriva unor nedreptăți pe care le-ați suferit până acum sau chiar să vă inspirați și să vă schimbați stilul de viață. De asemenea, e cineva interesat de voi, după ce cam dispăruse-n ceață și o să vă regândiți și voi poziția față de această persoană - că trebuie văzut dacă e serioasă, de cuvânt.

Fecioară

Căutați în jur noi oportunități: pentru aventură, pentru călătorie și pentru dezvoltare într-o anumită direcție. S-ar putea să aveți o întâlnire interesantă astăzi. De asemenea, e posibil să mai luați niște bani de la serviciu, pot fi din particular și să mai luați câte ceva pentru voi și-ai voștri, poate și pentru părinți, socri.

Balanță

Fiți mai moderat în cheltuielile voastre astăzi și gândiți-vă cu atenție la achizițiile mai mari - există riscul să provocați dificultăți financiare. Dar o să vă atașați unui grup ca să luptați pentru o cauză și o să vă alegeți cu mulțumiri, recompense și uși deschise ca să relaționați și la alt nivel.

Scorpion

Ceea ce se întâmplă astăzi vă va face să vă asumați responsabilitatea pentru o circumstanță din viața voastră care nu vă place. Dar sunteți pe punctul de a semna un contract și să vă sporiți veniturile, c-o să primiți solicitări și în continuare, c-o să aveți referințe bune.

Săgetător

Voi sunteți puși pe fapte mari, chiar de la începutul anului, așa, și o să știți cum să atacați un proiect și să-l duceți și la bun sfârșit - o s-aveți fler și energie. Dar nu neglijați odihna și relaxarea, pentru că s-ar putea să vă epuizați resursele.

Capricorn

O să puteți renegocia un contract și să vi se acorde ce ați cerut, după lungi amânări, dar perseverența și-a spus cuvântul. Dar fiți atenți la felul în care comunicați cu ceilalți, pentru că s-ar putea să fiți prea duri sau prea critici și să vă faceți dușmani.

Vărsător

Apar vești bune care să vă dea acel impuls de a face progrese în plan profesional și totodată să vă stimuleze și în sfera personală. Dar nu vă enervați dacă lucrurile nu merg așa cum vreți voi - influențele astrale vă vor încuraja să încetiniți ritmul și să fiți atenți la lucrurile importante.

Pești

Se poate să aveți ocazia să vă schimbați mașina, sau să o duceți în service, la reparat și să vă mai luați și câte ceva prin casă, aparatură, diverse. Dar înăbușiți dorința de a cere celorlalți să facă ceea ce vreți voi - vă veți crea probleme și, în cele din urmă, nu obțineți nimic.

Mai multe articole despre:
horoscop 6 ianuarie ajun boboteaza sfantul ion