MENIU

Horoscop 28 februarie. Zi dificilă pentru tauri

<p>Noi şanse pentru trei zodii şi lacrimi pentru alte trei. Zodiac complet pentru martie 2017</p>

Zi dificilă pentru tauri, cei născuți în zodia fecioară au parte de o zi norocoasă, iar vărsătorii nu vor decât să se relaxeze. 

BERBEC
Aveți succes pe toate planurile astăzi. Aveți parte de o zi de milioane, iar partenerul de viață vă pregătește o surpriză.

TAUR
Aveți un program destul de încărcat la locul de muncă și sunt șanse mari să nu terminați la timp. Dacă trebuia să ajungeți undeva pe seară, ar fi cazul să amânați.

GEMENI
Nu acceptați să renunțați la planurile voastre pentru a participa la ceva ce vrea partenerul de viață. Încercați să găsiți o soluție de mijloc, dar vor apărea discuții în contradictoriu.

RAC
Este un moment potrivit pentru planuri de vacanță, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu stați pe gânduri și faceți rezervările.

LEU
Realizați că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obțină un lucru de la voi și cu laude și complimente va lăsați convinși.

FECIOARĂ
Este o zi norocoasă pentru a rezolva tot ce ține de semnarea unor contracte. Seara o să aveți motive pentru a sărbători.

BALANȚA
Interacționați cu oameni pe care îi considerați deosebiți și pe care ați vrut de multă vreme să îi cunoașteți. Aceștia vor avea un impact semnificativ asupra viitorului vostru în carieră.

SCORPION
Veți avea parte de o surpriză financiară. Aveți deja în minte să faceți o vizită prin câteva magazine pe care le-ați cam ocolit în ultima perioadă.

SĂGETĂTOR
Ziua stă sub semnul iubirii. Partenerul de viață face eforturi să vă facă pe plac și toată ziua veți fi cu zâmbetul pe buze.

CAPRICORN
Cădeți de acord în privința unui contract sau a unui proiect pe care urmează să îl începeți. Așteptați de multă vreme să primiți undă verde și acum nu rămâne decât să vă puneți pe treabă.

VĂRSĂTOR
Ați intrat într-o perioadă în care nu vreți altceva decât să vă relaxați. Nu vreți să auziți de serviciu sau de telefon, doar de acele activități care va fac plăcere cu adevărat.

PEȘTI
Sunteți mult mai relaxați și calmi, semn că lucrurile în relație au început să se îmbunătățească. Și la birou o să se observe schimbarea de atitudine.