MENIU

Horoscop 27 ianuarie

<p>HOROSCOP februarie 2014</p>

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru luni, 27 ianuarie:

Scorpion

Îți va ajunge la urechi o informație care îți va stârni interesul, iar după aceea vei depune eforturi pentru a afla mai multe detalii. Încearcă totuși să nu-i scoți din sărite pe cei din jur cu întrebările tale insistente. O prietenă din Balanță îți va da o veste care te va bucura mult.

Săgetător

Vei avea o zi încărcată, în care va trebui să dai multe telefoane și să trimiți multe emailuri. Este posibil să cazi la mijloc între două persoane, iar cel mai înțelept lucru este să nu-i iei partea niciuneia. În plus, vei descoperi cu plăcere că cineva îți va sări în ajutor când vei avea nevoie mai mult.

Capricorn

Programul îți va fi dat peste cap, însă dintr-o cauză care te va bucura. Este posibil ca cineva să apară în viața ta pe neașteptate sau este posibil să primești o ofertă de muncă grozavă. Îți vei aminti de o persoană cu care n-ai vorbit de mult timp și îi vei da un telefon.

Vărsător

Capacitatea ta de a adresa întrebări pertinente va fi observată astăzi de șefi și este posibil să te ia în vedere pentru o promovare. Îți vei petrece timpul alături de persoane de la care ai mult de învățat, iar asta te va bucura.

Citește predicțiile pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro