MENIU

Horoscop 20 ianuarie

<p>HOROSCOP. Ce profil sexual ai &icirc;n funcție de zodie</p>

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru ziua de luni, 20 ianuarie:

Berbec

Îți va face plăcere să stai în preajma unor persoane de la care ia multe de învățat. Din păcate, este posibil să apară unele probleme pe planul carierei, din cauză că șefii sau colegii îți vor pune la îndoială abilitățile profesionale. Trebuie să porți o discuție serioasă cu ei, care îți va permite să demonstrezi ce poți cu adevărat.

Taur

Vei simți nevoia unei stabilități emoționale și îți vei da seama mai bine care sunt adevăratele tale aspirații. Trebuie să-ți ții sub control anumite impulsuri de gelozie și să fii mai puțin posesivă. Vei avea unele idei care ți se vor părea atât de bune încât îți vei face curaj să le prezinți șefilor tăi. Încearcă să reduci cantitatea de condimente din mâncare, măcar pentru o perioadă.

Gemeni

Sentimentul de iubire îți va acapara întreaga atenție și întreaga ființă. S-ar putea să mergi la o cină unde vei întâni persoane noi, pe care le vei simpatiza. Vei fi solicitată la maximum, așa că încearcă să te odihnești și să ai o alimentație echilibrată.

Rac

Soțul tău va trebui să-ți îndure schimbările bruște de temperament. Există riscul să suferi de dureri de cap și să răcești. La muncă, vei fi cât se poate de realistă și pragmatică, iar astfel vei avea numai de câștigat. Amintește-ți în permanență că ești unică și că nu trebuie să te comporți ca toți ceilalți doar pentru că societatea se așteaptă la asta de la tine.

Citește predicțiile pentru restul zodiilor pe Fabuloase.ro