MENIU

Horoscop 12 aprilie 2018. Această zodie descoperă o fraudă masivă. Final cu totul neașteptat

Horoscop 12 aprilie 2018. Săgetătorul descoperă o fraudă masivă, Vărsătorul câştigă respectul celor din jur, iar Peştii organizează o întâlnire într-un loc romantic şi elegant.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul trebuie să facă un sacrificiu astăzi şi să-i acorde timp şi atenţie colegului său introvertit. Amintiţi-vă câte conflicte au existat între voi aşa că ar trebui să evitaţi cu exigenţă fiecare moment tensionat. Acest lucru este important nu numai pentru un echilibru mental, dar mai ales pentru rezultate bune ale lucrului în echipă pentru că, dacă nu vă veţi concentra şi nu veţi termina proiectul, nu îl veţi putea continua acasă. Ar fi neplăcut să neglijaţi munca, din cauza unor neînţelegeri neprofesionale.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi va fi mulțumit și surprins de vizita unei rude îndepărtate. Această persoană va apărea la dvs. numai pentru a vă invita personal la o sărbătoare importantă de familie, programată weekendul următor. Veţi accepta invitaţia cu mare drag, ba chiar veţi începe să faceţi pregătiri pentru acest eveniment. Singurul lucru pe care nu aveţi timp să-l realizaţi este să finalizaţi un proiect la care lucraţi pentru cel mai bun prieten. Ar trebui să vă organizaţi pentru toate lucrurile care contează pentru dvs.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor avea parte de o zi încântătoare astăzi. Veţi ieşi la o cafenea sau un bar cu o persoană specială, alături de care, în trecut, aţi petrecut momente foarte pasionale şi intime. Această ieşire nu va aprinde din nou flacăra dintre voi, dar vă va aminti de un dialog între doi apropiaţi care au ceva nostalgic de amintit. De altfe, şi fostul partener va admite că eşti cel mai fericit capitol al vieţii sale.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Rac

Racul preferă să fie solitar în această zi. Veţi lucra la un proiect foarte dificil şi refuzaţi să fiţi întrerupt sau deranjat de oricine, ba chiar vă veţi închide şi telefonul, astfel încât nimeni să nu vă distragă atenţia cu apeluri sau mesaje. Singura persoană pe care nu o veţi ignora va fi un nou angajat cu care veţi purta o mică discuţie despre afacerile dumenavoastră şi despre cum merg lucrurile în interiorul firmei, pentru a înţelege ce are de făcut la acest nou job.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Leu

Leii se gândesc la vacanţă. Veți străpunge întregul internet pentru a găsi o excursie care vă va încânta și vă va surprinde cu excentricitatea. După ce veţi găsi soluţia pentru acest fapt, veţi mai avea un singur obstacol: de a vă convinge partenerul să accepte această idee. Dacă este o persoană sceptică şi conservatoare, acţionaţi în mod deliberat. De preferat ar fi să începeţi prin a prezenta atracţiile locale pentru a o atrage fără prea multe bătăi de cap.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi trebuie să se gândească la meniul pentru o cină în familie. Seara, un oaspete neaşteptat va veni să vă vadă, aşa că trebuie să vă daţi peste cap şi să-i dovediţi că sunteţi un adevărat maestru în ale bucătăritului. La masă, încercaţi să evitaţi subiectele care se termină cu dezbateri majore, mai bine purtaţi conversaţiid e bază, despre vreme sau natură.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa va încerca să găsească răspunsul la o întrebare foarte dificilă referitoare la sfera finanţelor personale. Veți avea nevoie urgentă de suma pe care ați împrumutat-o unui prieten apropiat, dar te vei simţi jenat să-i ceri banii înapoi, ştiind că această persoană este într-un impas financiar. Singura cale de ieșire pentru dvs. este să împrumutați suma potrivită de la una dintre rudele voastre. Totuși, prietenul tău va trebui să înţeleagă că din cauza impasului în care se află el, te introduce şi pe tine într-o situaţie similară.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor duce lupte de convingeri astăzi cu o rudă, pentru a-i demonstra că greşeşte într-o anumită privinţă. Din cauza diferenței mari de vârstă, tu și această persoană veţi vorbi limbi diferite şi va fi greu să ajungeţi la un consens. Cel mai bine ar fi să invitați un arbitru independent la această discuție (poate fi una din rudele care au o viziune neutră asupra acestei probleme sau o persoană care vine la tine și care se bucură de un respect incontestabil între toți membrii familiei tale).

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii găsesc intrigant un subiect pe care îl citesc pe internet. Veți afla că o mare organizație începe să recruteze noi angajați pentru o serie de locuri de muncă foarte prestigioase. Seara, îi veţi trimite CV-ul și răspunsul va veni imediat, dar vă va supăra. Nu înseamnă însă că vi se va da o respingere totală. Poate fi vorba de o fraudă, care este dezvăluită imediat după ce "angajatorul" anunță că trebuie să plătiți o anumită sumă pentru a aplica.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii se lasă duşi de val cu un nou joc downloadat pe telefonul mobil. Veţi fia tât de atras încât veţi uita complet de toate celelalte lucruri, inclusiv de faptul că trebuia să daţi o mână de ajutor unor rude. Când copiii încep să facă glume pe seama atitudinii dvs, pe motiv că vă comportaţi ca un copil şi nu ca un adult, veţi începe să vă simţiţi jenat. După ce veţi ajuta copiii, va veţi întoarce în schimb la jocul preferat, utilizând mai multă subtilitate de această dată, pentru a nu fi observat aşa uşor de cei din jur.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul îşi va folosi pe deplin tactul în această zi. În virtutea îndatoririlor dvs, va trebui să comunicaţi cu un individ foarte complex şi încăpăţânat, dar eforturile tale vor avea un succes nemaiîntâlnit. Veți convinge această persoană să înceapă un parteneriat cu o organizație a cărei interese îl reprezintă, după care sunteți respectat cu sinceritate atât de către superiorii dvs., cât și de colegii dvs., oameni care au eșuat deja în astfel de discuții.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Peşti

Peştii sunt curprinşi de monotonie, plictiseală şi sentimente triste. Veți începe chiar să vă faceți griji că această primăvară este fundamental diferită de tot ceea ce vă obișnuiți. Veţi simţi chiar şi că romantismul din viaţa dumneavoastră lipseşte tot mai mult şi veţi face tot posibilul să schimbaţi ceea ce se întâmplă. Pentru acest lucru, aranjați o întâlnire romantică într-un loc elegant sau, într-un fel, faceți o călătorie alături de sufletul dumenavoastră pereche.

(sursă)