MENIU

Horoscop 10 februarie. Zi cu întorsături de situaţie şi MARE NOROC pentru mai multe zodii

Horoscop 10 ianuarie

Este o zi dedicată dorinţelor pentru berbeci, cei născuţi în zodia fecioară fac faţă unei provocări, iar capricornii au parte de multe emoţii astăzi.

BERBEC
Este o zi dedicată dorinţelor. Visaţi cu ochii deschişi la ceva ce va doriţi foarte mult. Şi ca prin minune, astăzi toate dorinţele voastre se vor îndeplini.

TAUR
Priorităţile voastre sunt diferite faţă de cele ale apropiaţilor şi este posibil să intraţi în câteva discuţii contradictorii, dacă nu îndreptaţi dialogul către un subiect de interes comun.

GEMENI
Ziua va găseşte cu gândul la vacanţă. Sunteţi optimişti şi va faceţi planuri mari pentru viitorul vostru.

RAC
Curajul şi îndrăzneala vă caracterizează astăzi. Sunteţi capabili să intraţi în gura leului fără să va gândiţi la consecinţe, scrie Radio Bucureşti.

LEU
Aţi primit o veste bună de la o persoană aflată la mare depărtare şi toată ziua vă veţi gândi doar la acest lucru.

FECIOARA
Trebuie să daţi dovadă de concentrare mărită să faceţi faţă provocărilor. Încercaţi să va adaptaţi din mers la evenimentele noi.

BALANŢĂ
Astăzi faceţi ceva ce va aduce poziţia de lider în grupul vostru. Dar înainte să sărbătoriţi nu uitaţi că odată cu promovarea vin şi responsabilităţile mai mari.

SCORPION
Sunt şanse mari să plecaţi la drum astăzi, aşa că nu pierdeţi timpul. Mergeţi direct acasă, pentru că aveţi de făcut bagaje. Pregătiţi-va pentru un weekend pe cinste.

SĂGETĂTOR
Faptul că sunteţi mereu precauţi şi foarte atenţi la fiecare mişcare pe care o faceţi vă ajută astăzi să scăpaţi ca prin urechile acului dintr-o încurcătură.

CAPRICORN
O zi plină de emoţii. Urmează să primiţi un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veştile vor fi mai bune decât va aşteptaţi.

VĂRSĂTOR
Se întâmplă ceva la locul de muncă şi va simţiţi pregătiţi pentru următorul pas. Vi s-a făcut o propunere şi ştiţi că nu este cazul să refuzaţi.

PEŞTI
Vizita unor prieteni va bucură, însă după câteva ore de distracţie veţi fi epuizaţi. Chiar şi aşa o să va facă bine discuţiile pentru că va era dor să petreceţi timp alături de prieteni.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zodii horoscop 10 februarie