MENIU

Horoscop, 1 februarie: balanţele se ocupă de partea financiară

Viața personală este subiectul zilei pentru raci, nativii zodiei balanța se ocupă de partea financiară, iar vărsătorii își fac planuri. 

BERBEC
Oricât de multă treabă ați avea, nu îi ignorați pe cei dragi. Uneori vă vărsați nervii exact pe cine nu trebuie și răniți. Acum este un moment bun să vă cereți scuze.

TAUR
Nu aveți o zi tocmai bună la locul de muncă. Șefii vă stresează, iar colegii se țin de pozne și nu își văd de treabă. Partenerul de viață o să vă facă să vă relaxați după o zi dificilă.

GEMENI
Sunt șanse mari să primiți o propunere de colaborare în urmă căreia o să faceți rost de o sumă de bani măricică. Luați în calcul riscurile, dar nu spuneți „nu” înainte să analizați toate opțiunile.

RAC
Vă concentrați asupra a ceva ce ține de viața personală. Jobul nu vă captează deloc atenția astăzi. Totul se învârte în jurul familiei și o să faceți tot ceea ce va stă în puteri pentru a se întâmpla așa cum sperați voi.

LEU
Dacă nu sunteți convinși că pasul pe care vreți să îl faceți este cel bun, mai bine nu îl faceți. Va lipsește determinarea și asta se vede de la distanță.

FECIOARĂ
Judecați prea mult după aparențe și uneori vă înșelați. Acum vi s-a demonstrat că ideile voastre erau greșite și că ați pus la colț pe cineva care nu merită.

BALANȚA
Astăzi veți purta o discuție legată de bani, ceva legat de afaceri. Este o perioadă bună pentru investiții și nu trebuie să ratați momentul.

SCORPION
Azi veți lua parte la activități ce vă vor pune inteligența și vigilență la încercare. Aveți grijă să nu faceți nicio mișcare greșită pentru a nu distruge totul. Pe seară veți ieși în oraș în compania unor persoane dragi.

SĂGETĂTOR
Dați dovadă de bunătate. Veți ajuta o persoană pe care în mod normal nici măcar nu vreți să o vedeți. Aceste fapte vă vor aduce multe laude și aprecieri sincere.

CAPRICORN
Ați lăsat prea mult de la voi în relația cu partenerul de viață și acum vreți să puneți lucrurile la punct. Oricât de deranjant ar fi pentru cel drag să audă totul verde în față mai, bine o faceți acum înainte de a fi prea târziu.

VĂRSĂTOR
O zi bună pentru a face planuri. Atât la locul de muncă, cât și acasă, astăzi veți pune câteva lucruri la punct, ceea ce va va ajută să va eliberați puțin în perioada următoare.

PEȘTI
Astăzi veți fi omul pe care se poate baza oricine. Câțiva apropiați vă vor cere ajutorul și veți renunța la propriile planuri pentru a face ceea ce vi s-a cerut.

sursa

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop astrologie zodii 1 februarie