MENIU

Eveniment astrologic rar. Cinci planete întră în retrograd în acelaşi timp

Pe 28 aprilie, Mercur, Marte, Saturn, Pluto si Jupiter vor intra simultan in retrograd, un eveniment astrologic important care nu a mai avut loc de zece ani.

Iata de ce, data de 28 aprilie 2016 este foarte importanta pentru noi, din punct de vedere astrologic. Este posibil ca in aceasta perioada sa ne simtim agitati sau instabili emotional. Ceea ce ni se cere este sa imbratisam aceasta dinamica, fiindca astfel de evenimente cosmice ne ajuta sa ne recalibram si sa primim noi constientizari despre situatiile prin care trecem in viata.

Daca privim acest eveniment astrologic dintr-o perspectiva pozitiva, atunci putem sa manifestam aspecte pozitive legate de vietile noastre. Considerati acest eveniment astrologic ca pe un decor favorabil cresterii noastre interioare atat la nivel individual, cat si colectiv.

Cand Mercur intra in retrograd, avem tendinta de a ne panica fiindca energiile acestei planete perturba aspectele vietii legate de interactiunea cu ceilalti. Si avem nevoie de concentrare si ambitie pentru a reusi sa depasim provocarile pe care le aduce Mercur retrograd. Atunci cand reusim sa integram emotiile noastre negative in legatura cu alti oameni, atunci cand reusim, sub impulsul acestei energii sa ne manifestam in sfarsit adevaratele emotii, inseamna ca am invatat lectia pe care o aduce cu sine Mercur retrograd.


In data de 28 aprilie vor intra in retrograd si Marte, Saturn, Pluto si Jupiter si astfel expansiunea noastra individuala este provocata la cote inalte. Transformarea si expansiunea sunt semnificate de Jupiter. Pluto guverneaza aria dragostei si a relatiilor noastre intime. Curajul, pasiunile noastre si aspiratiile sunt guvernate de Marte. Iar Saturn guverneaza energia noastra karmica. Va fi vorba deci, despre un cocktail de emotii si vibratii pe care al trebui sa il celebram, ca pe un moment al dezvoltarii noastre interioare.
 
Mai multe pe Garbo.ro.
Mai multe articole despre:
Saturn Marte Pluto Jupiter planete retrograd 28 aprilie