MENIU

Este Marte retrograd! De ce să te fereşti în această perioadă

Cei mai multi dintre noi sunt familiari cu frustrarea lui Mercur Retrograd, atunci cand lumea pare sa mearga “fara control”, din cauza problemelor de comunicare si a caderilor.

O data la fiecare doi ani, planeta Marte intra in mers retrograd, asa cum o va face incepand cu 17 aprilie pana pe 29 iunie 2016. Pe parcursul acestei perioade poate ti-ai dori sa te gandesti “de doua ori” cu privire la initierea unor anumite actiuni, deoarece retrogradarea poate scadea nivelul nostru de energie si sa aduca frustrare si obstacole in calea eforturilor noastre majore.

Daca ai activitati in care vrei sa te implici: opreste-te si reconsidera-le. Citeste aceste “ce sa faci si ce sa nu faci”, inainte de a actiona.

Cele cinci “ce sa nu faci”.

  1. Nu te certa, nu te lupta sau nu incepe un razboi – Marte guverneaza Razboiul. In timpul lui Marte retrograd este un moment nepotrivit sa initiezi o lupta sau o disputa, pentru ca, de obicei agresorul da inapoi sau pierde. Este un moment groaznic pentru a alege o lupta cu cineva, sa incepi un razboi sau o actiune militara impotriva altei tari, deoarece nu exista o vointa puternica de a finaliza actiunea. Daca initiezi o disputa, (sau invadarea unei tari) e foarte probabil sa fii cel care pierde. Din moment ce acesta este un an electoral, va puteti astepta la batalii chiar mai vicioase intre candidati. Uitati-va la cine incepe o lupta si cine castiga in cele din urma.
  2. Nu faceti interventii chirurgicale – Marte guverneaza chirurgia si este asociat cu chirurgii. De asemenea, are legatura cu tot ce este facut din fier, inclusiv “lucrurile taioase”. Daca este posibil, evitati procedurile chirurgicale. Marte este o planeta fizica si in timpul retrogradarii, leziunile si accidentele legate de neatentie (cum ar fi taierea) pot sa apara mai frecvent. Din acest motiv, este considerat un moment slab pentru o interventie chirurgicala electiva. Nu e chiar un moment potrivit pentru a gasi un nou frizer, hairstylist sau orice alt profesionist care lucreaza cu un cutit sau foarfece.
  3. Nu incepeti noi activitati – Daca incepi o noua afacere in timpul retrogradarii lui Marte, eforturile de a produce rezultate se vor intalni cu o mai mare frustrare decat de obicei. Proiectele sunt susceptibile de a se bloca, sa sa nu se dezvolte cum era de asteptat. Veti descoperi ca nivelul vostru de energie este mai scazut decat in mod normal, facand mai grea obtinerea succesului dorit. Daca deja ati inceput ceva, incetiniti si reevaluati-va planurile, ajustati asteptarile si treceti prin obstacolele care apar in calea rezultatelor.

 

Articolul integral pe astrocafe.ro.

Mai multe articole despre:
planetă horoscop marte retrograd