MENIU

Dorintele cele mai ascunse, in functie de zodie. Ce vrea fiecare

Fiecare dintre nativii zodiacului are cel putin o dorinta ascunsa despre care rareori vorbeste si care ii guverneaza in totalitate aproape intraga viata.

Dorintele cele mai ascunse, in functie de zodie

BERBEC

Cea mai mare dorinta ascunsa a Berbecilor este aceea de a ajunge sa fie foarte bogati. Isi dau seama recent ca este nevoie de multa munca pentru a atinge acest tel dar nu se vor opri aici. Vor fi in stare sa calce pe capete pentru a-si atinge telul.

TAUR

Taurii isi doresc cel mai mult sa domine. Vor sa domine bsolut orice persoana pe care o intalnesc, fie ca este foarte apropiata fie ca abia au cunoscut-o. Isi antreneaza talentul de a domina de la o varsta foarte frageda.

GEMENI

Una dintre cele mai ascunse dorinte ale gemenilor este sa exceleze in absolut tot ceea ce fac. Fie ca e vorba de munca sau dragoste, nativii acestei zodii isi doresc nespus de mult sa fie mereu cei mai buni.

RAC

Racii isi doresc pe ascuns sa poata experimenta amorosc cat se poate de mult, fara sa existe consecinte. Sunt persoane foarte sexuale si isi doresc sa isi poata exprima liber aceasta caracteristica.

Restul zodiilor pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
zodii dorinte ascunse