MENIU

Aventurile nu-i interesează! Trei zodii care caută DRAGOSTEA adevărată

Oamenii sunt de doua feluri: fideli sau infideli. Si probabil ca multe persoane ar fi tentate sa creada ca cei din prima categorie sunt pe cale de disparitie. In realitate insa, exista, si sunt acei oameni care pretuiesc sentimentele adevarate si isi respecta partenerul/a de viata, care nu calca stramb niciodata.

Acesti oameni care exclud aventurile de-o noapte sunt nascuti cu precadere in trei dintre zodii:

Balanta

Cum ar putea o zodie atat de echilibrata sau cel putin care cauta mereu calea de mijloc sa se abata de la drumul drept si sa se arunce in necunoscut? Balanta se gandeste de doua ori inainte de a face un pas. E o persoana foarte dedicata partenerului sau si oricat de multe porniri sexuale ar avea fata de un strain nu ar concepe sa faca asa ceva. In primul rand din respect de sine si fata de cel pe care il are alaturi, dar si de teama oprobriului public.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt foarte fidele partenerului, iar partidele de amor trebuie sa aiba loc ca la carte, intrucat nu suporta neprevazutul. Vor mereu sa detina controlul situatiilor si li se pare vulnerabilitate maxima sa se lasa prada unei placeri de scurta durata. Cand iubesc o fac la intensitate mare, le place stabilitatea si sa domine tot ceea ce le inconjoara. Chiar daca testeaza limitele geloziei partenerului, nu vor calca niciodata stramb.

Capricorn

Capricornul stie doua lucruri: munca si familia. Nu il intereseaza nimic altceva si tocmai de aceea nu va merge niciodata spre aventuri, pe care le considera o frivolitate care nu ii face in niciun caz cinste. Este o persoana foarte corecta cu sine si cu cei din jur. Se indragosteste doar dupa ce a analizat atent obiectul iubirii ei. Nu accepta avansurile unei persoane pe care nu o cunoaste, cu atat mai putin daca i-ar propune o partida de amor, potrivit ele.ro.

Mai multe articole despre:
dragoste cuplu horoscop fidelitate infidelitate