MENIU

Astrologie. Saturn retrograd în Săgetător - ce schimbări mari aduce şi cum te afectează

Din data de 10 martie 2015, Saturn pare sa fie retrograd in Sagetator. Perioada de stationare va fi cuprinsa intre 14 martie si 14 iunie 2015. Asadar, se va lucra la capitolul incredere si credinta.

Daca pana in acest moment ai avut planuri sau ai incercat sa faci unele schimbari, ai investit enorm emotional sau ai pierdut bani si proiecte importante, toate acestea au fost din cauza lipsei de credinta si din cauza indoielii care a actionat asupra ta. S-au impotmolit toate, iar tu ai ezitat sa actionezi in fata greutatilor.

Ce trebuie sa faci

Este o perioada in care trebuie sa acumulezi foarte multe ganduri bune, pozitive, in care trebuie sa pui accent pe credinta si in care trebuie sa ai mai mult curaj sa actionezi. Saturn retrograd in Sagetator inseamna ca ai nevoie de foarte multa rabdare pentru a depasi unele greutati. El iti traseaza liniile, transformandu-le in axe lungi, ce ajung pana in trecutul sau viitorul indepartat, si axe scurte, ce ajung pana in trecutul sau viitorul apropiat.

Trebuie sa gandesti ca Saturn in Sagetator te poate ajuta sa iti trasezi bine viitorul, te poate ajuta sa iti planifici pana la cel mai mic detaliu unele actiuni sau te poate face sa crezi in unele succese. Este momentul sa crezi in puterea sa, sa-i faci imaginea luminoasa si sa il atragi de partea ta.

Vezi mai multe pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
astrologie Săgetător influente saturn retrograd