MENIU

3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020

Pentru 3 dintre semnele zodiacale, planetele și astrele vor aduce influențe nefavorabile la sfârșitul acestui an, pecetluind o ruptură dureroasă. În loc să traverseze spre noul an cu speranțe și gânduri de iubire, vor întâmpina sărbătorile cu inima frântă. Singura alinare este gândul că tot răul va duce, poate, spre mai bine și vor găsi fericirea în anul care urmează.

ată care sunt cele 3 zodii care vor ajunge la despărțire până în 2020!

Taurul sfârșește anul în lacrimi

Taurul este guvernat de Venus și nativele acestei zodii sunt vrăjite atunci când se îndrăgostesc. În timpul unei relații, femeile Taur sunt generoase și senzuale, putând să sacrifice orice pentru partenerul lor. Taurul este un semn fix și suportă foarte greu schimbarea. Adesea, femeile Taur au tendința să tragă de o relație, chiar dacă simt că nu mai au nimic de împărtășit cu persoana de lângă ele.

Sunt gata să lupte pentru iluziile pe care le-au avut cândva, în ciuda oricărei evidențe, chiar și atunci când sfârșitul devine inevitabil. Cu toate acestea, după ce decizia a fost luată, pentru Taur nu mai este loc de întoarcere. Chiar dacă nu a inițiat ea despărțirea și încă mai ține la partener, femeia Taur nu mai deschide ușile pe care le-a zăvorât după plecarea acestuia.

Loialitatea este esențială pentru ea și, atunci când este trădată, relația se va sfârși cu furie și lacrimi. Este un an al încercărilor pentru Taur și va avea multe zile de suferință și dor. Chiar și Taurii căsătoriți de ani întregi vor spune adio celor pe care i-au iubit cândva. Însă ceea ce femeile Taur trebuie să știe este că această despărțire face parte dintr-un plan mai mare de schimbare, care începe pentru ele odată cu anul ce urmează. În cazul lor, sfârșitul unei relații va aduce, după sine, compensații nebănuite și un viitor mai bun.  

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
zodii despărţire laura cosoi smiley