MENIU

3 cupluri din zodiac care se căsătoresc în 2018

Află în rândurile de mai în jos dacă tu ești una din zodiile care în acest an va avea o nuntă ca în povești și dacă poți să dai start la pregătiri pentru fericitul eveniment.

Toate puse cap la cap, anul acesta o să ai parte de nunta la care visezi de muuuuult timp!

Balanță-Scorpion

Ați trecut prin multe încercări și poate prin tot atât de multe momente în care ați fost deciși că această relație nu mai funcționează. Cu toate acestea, dragostea voastră a ieșit la suprafață și anul acesta, iubitul tău este convins că trebuie să facă pasul cel mai important al unei relații. Dacă bagi mâna în foc pentru relația voastră, să nu ai ezitări în a spune un ”DA” hotărât. Încearcă să nu strici surpriza pentru că tu ai obiceiul să îți bagi nasul acolo unde nu îți fierbe oala și este foarte posibil să găsești inelul înainte de vreme. Relaxează-te și lasă emoțiile să hotărască pentru voi.

Pune la punct din timp toate detaliile pentru nuntă, ca să nu te trezești pe ultima sută de metri că ai uitat ceva și riști să dai peste cap evenimentul. Îți sugerăm să alegi cu grijă localul, să fie destul de spațios. O să fie muuuulte persoane, unele care inițial nu erau pe lista ta, dar și-au anunțat prezența și țin morțiș să fie alături de tine în cea mai importantă noapte a vieții tale. Nu pune accent pe cheltuieli, chiar dacă ești o fire mai scurtă de mână. O dată în viață ești mireasă. Și, oricum, invitații vor fi foarte generoși. Enjoy!

Capricorn-Pești

Anul acesta, iubitul tău este pus pe fapte mari. Nici nu ți-a trecut prin minte că momentul nunții tale este atât de aproape. Ei bine, pune-te pe treabă pentru că, în scurt timp, inelarul tău va străluci. Și bonus, mașina pe care ți-ai dorit-o atât de mult te așteaptă acum în fața casei. Da, este roșie și luxoasă, așa cum îi stă bine unei femei ca tine. Bucură-te de cadou, pentru că și tu îi vei dărui unul iubitului tău. Exact! Acel cadou care îi va spune ”tati”. Prin urmare, ai un an plin și nici următorul nu se anunță mai liniștit.

Citește mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodii horoscop 2018