MENIU

Zeci de ROMÂNI, BLOCAŢI în Dubai. Cursa TAROM a fost anulată. Două GRAVIDE, între pasageri

Zeci de ROMÂNI, BLOCAŢI în Dubai. Cursa TAROM a fost anulată

80 de români au rămas blocaţi în Dubai după ce avionul TAROM care trebuia să-i aducă la Bucureşti a avut o defecţiune tehnică. Printre pasageri se aflau şi militari români din Afganistan care se întorceau acasă într-o permisie.

Avionul trebuia să decoleze din Dubai sâmbătă, la ora 15:45, şi să ajungă la Bucureşti duminică dimineaţă la 11:15.

Singurele informaţii oferite călătorilor au fost că este o defecţiune tehnică şi că se încearcă repararea avionului, însă, în cele din urmă, cursa a fost anulată.

O parte din pasageri au fost redistribuiţi către alte curse, însă 30 de persoane au rămas, în continuare, în aeroport.

"Oficial, nu ni s-a dat nicio explicaţie. Am fost cazaţi la hotelul de lângă aeroport. Dimineaţă au început redirecţionările. Din păcate, a plecat numai o parte, iar ceilalţi 30 aşteptăm în continuare. Nu avem nicio informaţie concretă de la nimeni. Se fac numai speculaţii. Nimeni din partea TAROM n-a făcut nicio informare. Toate speculaţiile pe care le avem le avem de la alţi angajaţi din aeroport. Reprezentanţii TAROM-ului au fost zero. Aeroportul s-a ocupat de cazare. Tot ei ne-au dat şi masa de prânz. S-a încercat să se ia legătura cu reprezentanţii TAROM din aeroport, s-a luat legătura cu consulul din Dubai. Acesta a încercat şi el să ia legătura cu TAROM-ul. Ni s-a spus că nu a reuşit să discute cu nimeni. În ultimă instanţă, am înţeles că s-a trimis un email şi aştepta un răspuns. O parte din pasageri veneau de la muncă, o parte din concediu, o parte din interese personale... Sunt două femei gravide care deja încep să aibă probleme pentru că medicamentele sunt în bagajele de cală. Stăm deja de două zile aici", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, un pasager al cursei din Dubai.

Mai multe articole despre:
Tarom avion blocat avion Dubai cursă Dubai