MENIU

Vladimir Putin se pregătește de o posibilă LOVITURĂ DE STAT - Gărzile lui au început deja să facă exerciții tactice

Vladimir Putin

Vladimir Putin se pregătește de o posibilă lovitură de stat, iar gărzile lui au început deja să facă exerciții tactice planificate pentru a-l apăra pe liderul de la Kremlin. Totul după ce încă de la sfârșitul lunii trecute rușii au început să observe mișcări de trupe în capitala lor.

Soldații ruși din garda liderului de la Kremlin au pus în aplicare o serie de măsuri speciale în cazul unui atac asupra țării lor și au început să desfășoare exerciții militare tactice planificate pentru a neutraliza amenințările teroriste. Aceștia au crescut numărul filtrelor, au adus echipamente militare în centrul Moscovei și au adus ofițeri de securitate pentru a monitoriza situația. 

Acest lucru provoacă panică în anturajul lui Putin, care monitorizează permanent mass-media, rețelele sociale și organizațiile religioase. Ofițerii de securitate spun că pentru a efectua o lovitură de stat și pentru a-l răsturna pe Vladimir Putin, inamicii pot folosi rețele sociale, hipnoză, programe informatice cu influență ascunsă sau produse publicitare.

În același timp, directorul adjunct al securității rusești, generalul Alexander Komov, a fost desemnat să contracareze amenințările la adresa Kremlinului. Acesta este cunoscut ca fiind un oficial de securitate extrem de vigilent.

Un sondaj publicat de Washngton Post arată că 70% dintre apropiații lui Putin vor ca tensiunile militare să ia sfârșit, iar analistul rus Valeri Solovei spune că o nouă mobilizare și instituirea legii marțiale ar putea duce la un puci la Moscova. Pe de altă parte, fondatorul grupului militar Wagner, care luptă în țara vecină, ar intenționa să se desprindă de imaginea lui Vladimir Putin. 

Mai multe articole despre:
putin lovitura de stat exercitii