MENIU

Vladimir Putin a TESTAT pârtiile de schi de la Soci

Vladimir Putin a schiat la Soci

Vladimir Putin a testat pârtiile de la Soci. Preşedintele rus a verificat azi stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă organizate în staţiunea montană în perioada 7 - 23 februarie. Cu această ocazie a şi făcut o demonstraţie pe schiuri.

Vladimir Putin a venit în control la Soci împreună cu premierul Dmitri Medvedev, partenerul său de activităţi în timpul liber. Cei doi au vizitat complexul olimpic, apoi s-au relaxat pe pârtiile turistice. Echipat corespunzător, liderul de la Kremlin, în vârstă de 61 de ani, s-a avântat de unul singur pe un traseu de dificultate redusă.

Prima zi a anului l-a prins pe Vladimir Putin la Volgograd, oraş zguduit de două atentate teroriste soldate cu 33 de morţi. Comentatorii spun că atacurile, nerevendicate încă, au legătură directă cu apropierea Jocurilor Olimpice. Ele au demonstrat cât de vulnerabil este aparatul de securitate al Rusiei, în condiţiile în care ţara ar trebui să primească mii de sportivi şi oficiali străini peste mai puţin de o lună.