MENIU

VIDEO | Scene șocante, în Brazilia. O femeie însărcinată a încercat să sară de la etaj de frica soțului agresiv

Sursa foto: Twitter

O femeie însărcinată a încercat să sară de la etajul doi a unei clădiri din Brazilia, pentru a scăpa de soțul agresiv. Vă avertizăm că urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional. 

Într-un gest disperat, femeia de 35 de ani, însărcinată în 10 săptămâni, s-a urcat pe geam și era la un pas să se arunce în gol. Numai că soțul agresiv a salvat-o în ultimul moment.

Vecinii au auzit scandalul și au chemat de urgență poliția, care l-a arestat pe bărbat. Din primele informații, soțul ar fi devenit violent după ce a descoperit că soția lui ar fi aruncat pe geam un bilet în care cerea ajutor.

Nu este pentru prima dată când femeia încearcă să-și pună capăt zilelor. Și în luna mai, aceasta a recurs la un asemenea gest extrem, potrivit DailyMail.

Aceasta spune că soțul ei i-ar fi amenințat și fiul de 4 ani, pe care femeia îl are dintr-o relație anterioară.

,,Era foarte gelos și posesiv. Nu mă lăsa să ies nici pe stradă, nici măcar să mă duc la serviciu, de unde m-au și concediat din cauza asta” a povestit femeia.

În ciuda abuzurilor frecvente, aceasta a sperat că soțul ei se va schimba: ,,Am crezut mereu că se va schimba, dar agresiunile au continuat de-a lungul timpului... și s-au înrăutățit”.

Mai multe articole despre:
brazilia femeie insarcinata sot agresiv