MENIU

VIDEO | Palatul secret construit de Vladimir Putin. Imagini cu luxul în care se scaldă liderul de la Kremlin

Vladimir Putin / Sursa foto: Pixabay

În ianuarie 2021, liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, publica imagini care șocat întreaga lume. Vladimir Putin și-a construit un palat cât un întreg oraș. Imaginile cu luxul în care se scaldă liderul de la Kremlin sunt într-un contrast de nedescris cu o Rusie lovită în plin de sancțiunile impuse în urma războiului pornit de Putin. 

„Cea mai secretă și păzită așezare din Rusia, fără exagerare. Aceasta nu este o casă la țară, nu este o casă de vacanță, sau reședință. Este un oraș întreg, sau regat. Are garduri de nepătruns, propriul port, propriile gărzi, o biserică, propriul regim de control al accesului, o zonă de zbor interzis și chiar propriul punct de control de frontieră. Este un stat în stat, unul separat, în interiorul Rusiei.

Priviți parterul. O piscină uriașă, o zonă de spa, o sală pentru masaj, salon pentru înfrumusețare, un soi de capsulă de spa. Saune, hamam, cadă cu apă rece.

Îți pui costumul de baie, îți iei labele de înot dar cum cobori? E un munte. Uite, intrarea într-un tunel special care a fost construit de aceiași care construiesc și metroul. E o construcție unică, care nu doar că permite accesul la mare, ci oferă și adăpost în caz de război sau atac din partea locuitorilor orașului Gelendzhik”, spune un membru din echipa lui Navalnîi.

Mai multe articole despre:
palat secret Vladimir Putin