MENIU

Victor Ianukovici îi propune lui Vitali Kliciko să devină vicepremier

Victor Ianukovici îi propune lui Vitali Kliciko să devină vicepremier

Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus sâmbătă liderilor opoziţiei Arseni Iaţeniuk şi Vitali Kliciko să conducă Guvernul şi s-a declarat pregătit pentru o revizuire a Constituţiei în vederea reducerii puterii sale, a anunţat preşedinţia într-un comunicat.

Lui Arseni Iaşeniuk, liderul partidului opozantei încarcerate Iulia Timoşenko, i s-a propus postul de premier, iar fostului boxer Vitali Kliciko cel de vicepremier, a precizat preşedinţia, în urma negocierilor purtate la sediul preşedinţiei, informează Mediafax.

Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a primit sâmbătă după-amiază lideri ai opoziţiei la noi negocieri, în urma unei reintensificări a tensiunilor la Kiev, a anunţat preşedinţia într-un comunicat.

"M-au dezbrăcat complet". Un opozant ucrainean a povestit CUM A FOST UMILIT de către poliţie

Un manifestant care susţine opoziţia ucraineană, bătut şi umilit de către forţele speciale ale poliţiei, s-a declarat vineri hotărât să continue să lupte împotriva puterii din Ucraina, relatează AFP.

"Intenţionez să continui să pregătesc revoluţia", a oferit asigurări Mihailo Gavriliuk, în vârstă de 34 de ani, într-o conferinţă de presă.

O înregistrare video, postată joi pe YouTube, surprindea un bărbat dezbrăcat complet, în zăpadă, cu urme de lovituri pe corp, şi poliţişti din cadrul unităţilor Berkut fotografiindu-l. Ministerul de Interne a prezentat scuze pentru fapte "inadmisibile" şi a promis o anchetă.

Mai multe articole despre:
negocieri vicepremier Ianukovici Vitali Kliciko