MENIU

Urmărire ca în filme, în Franța. Român reținut cu focuri de armă și îmbrăcat în cămașă de forță, după ce a rănit mai mulți polițiști

Sursa foto: Pixabay

O urmărire ca în filme a tulburat liniștea dintr-un cartier din Franța. Un bărbat de origine română, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut cu focuri de armă și îmbrăcat în cămașă de forță, după ce a rănit mai mulți polițiști.

Doi angajați ai unui hotel din orașul francez La Teste-de-Buch, bărbatul de origine română, care era paznicul de noapte al unui hotel, împreună cu valetul, s-au urcat la volanul a două mașini și au pornit într-o urmărire între orașele Pyla-sur-Mer și Arcachon, potrivit stiridiaspora.ro.

Cei doi au condus cu viteză mare pe străzile din oraș spre secția de poliție, unde se pare că valetul, speriat, voia să ceară ajutor. Când a ajuns în fața secției, bărbatul de origine română l-a lovit pe celălalt angajat al hotelului. În plus, acesta a avariat și o mașină de poliție înainte de a fugi de la locul accidentului.

În timp ce conducea cu viteză, bărbatul a lovit mai multe mașini parcate, polițiștii fiind pe urmele sale. Urmărirea s-a încheiat, în cele din urmă, la periferia orașului, unde o echipă de polițiști a blocat drumul, pentru a-l reține pe agresor.

Oamenii legii au tras patru focuri de armă pentru a opri mașina fugarului, care ulterior a fost arestat și internat la Psihiatrie. Bărbatul responsabil de aceste evenimente se pare că suferă de probleme psihice.

În urma întregului incident, doi polițiști au fost răniți ușor. 

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Mai multe articole despre:
franta focuri de arma camasa de forta politie