MENIU

Încă un “greu“ de la Hollywood, acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul actor Dustin Hofman este și el acuzat de hărțuirea sexuală a unei tinere de 17 ani, anunță The Guardian.

Cea care l-a reclamat este Anna Graham Hunter, iar incidentul ar fi avut loc în 1985, în timpul fimărilor pentru “Moartea unui comis voiajor“.

Ea a povestit, cu lux de amănunte, gesturile pe care le-a făcut marele actor, dar și discuțiile, unele directe, altele abundând de insinuări sexuale pe care le-au avut în acea perioadă și care au afectat-o profund.

Hoffman m-a rugat să îl las să îmi maseze tălpile. L-am lăsat. Flirta cu mine fără să se ferească. M-a ciupit de fund şi a început să vorbească murdar (...) Recunosc, mi-a plăcut că Hoffman îmi acorda atenţie, până la un moment dat.“

El era un prădător, eu eram un copil, iar ceea ce mi-a făcut a fost hărțuire sexuală,” a afirmat Anna Graham Hunter.

Replica lui Dustin Hofman (80 de ani), a fost să-și ceară scuze: “Am un respect profund pentru femei și mă simt îngrozitor că ceva ce poate că am făcut a pus-o într-o situație deloc confortabilă. Imi pare rău. Nu reflectă cine sunt cu adevăratr.”

Dezvăluirile despre comportamanetul marelui actor, răsplătit de-a lungul carierei cu 2 premii Oscar, vin pe fondul unui uriaș scanadal sexual care zguduie Hollywood-ul din temelii. Totul a pornit de la producătorul Harvey Weinstein și a ajuns până la Kevin Spacey, afectând pe parcurs nume precum Matt Damon, Quentin Tarantino și Ben Affleck.

Mai multe articole despre:
Dustin Hofman