MENIU

Un ucrainean a ucis cu bestialitate o rusoaică pe motiv că ar fi fost „posedată”

Un ucrainean a fost reținut în Peru după ce a fost acuzat de uciderea și tranșarea unei femei de naționalitate rusă, cu care se împrietenise într-un centru de terapie spirituală din Yurimaguas. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Ivan Kuzmin, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat luni de un judecător de la Tribunalul din San Martin, Peru, fiind suspectat de comiterea crimei sub influența unor substanțe halucinogene.

Crima care i-a șocat pe anchetatori

Kuzmin a fost acuzat că, aflat sub efectul ciupercilor halucinogene și al ayahuasca – o băutură tradițională indigenă cunoscută pentru efectele sale psihoactive – a ucis-o și a tăiat în bucăți pe Liudmila Lazarenko, o rusoaică de 44 de ani, cu care se împrietenise la un centru de terapie pentru „corp și minte.” În timpul audierilor, Kuzmin a declarat că a acționat astfel pentru a „a-i salva sufletul” lui Lazarenko, pe care o considera „posedată de forțe malefice.”

Procurorul Llesenia del Mar a informat presa că suspectul a fost găsit în dormitorul victimei, având un cuțit în mână. În camera în care a avut loc crima, anchetatorii au descoperit cadavrul tranșat al lui Lazarenko.

În urma acestui incident, autoritățile au închis centrul de terapie spirituală unde Kuzmin și Lazarenko se întâlniseră, pentru a permite desfășurarea anchetei. 

Procurorul a cerut arestarea preventivă a lui Ivan Kuzmin pe o perioadă de nouă luni, timp în care ancheta va continua pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc crima.